Adventstid med gode tilbud hos Tunet

Del dette innlegget

Tiden har gått fort siden gjenåpning av kafeen, og vi er allerede noen dager inn i desember måned. Som seg hør og bør gjenspeiler utvalget i kafeen at det er førjulstid.

Julemat og julegodt
Juletallerken på menyen

Hos oss får du i disse dager både juletallerken og julegrøt. I disken finner du fristende kaker.

Kjøkkenet har tradisjonen tro satt i gang produksjon av vårt eget julegodt – og våre besøkende kan glede seg til karamellstenger, brune stenger og kokosmakroner. Godteriet pakkes i passende porsjonsposer til 40 kr stykket. Vi har også karamellfudge til kr 45 pr pose. Vårt hjemmelagde julegodt kan kanskje også være en gaveidé for den som har alt?

Tunets hjemmelagde julegodteri
Spesialtilbud på kaffe

I anledning oppgradering av kafeen anskaffet vi også en baristamaskin, og vi har fått gode tilbakemeldinger på dette. For å feire nyanskaffelsen har vi spesialtilbud på drikke fra denne ut året. Kaffe uten melk, kr 15 og kaffe med melk kr 20. Maskinen lager også deilig kakao, som koster 25 kr ut året. Det samme gjelder kaffe med smakstilsetning av sirup.

Hylle med julegaveideer fra Solberg og Hansen

Firmaet Solberg og Hansen som har lært oss baristakunsten fører også eksklusive kaffe- og godteriprodukter. Produktene finner du for salg i en hylle i kafeen, og her er det julegaver for enhver smak.

Kunst og vokslys

I Galleri T finner du elegante og dekorative vokslys (se egen sak her). Her er det mange flotte julegaver! Vi selger også ut 15 kunstverk fra galleriets eie, til meget gode priser. Her er det mulig å gjøre et kupp eller to. Vårt rammeverksted kan selvfølgelig ramme inn bildene for deg.

Lørdagsåpent 12. desember

I uke 50 med start mandag 7. desember er det gratis gløgg hele uka, og vi selger lussekatter. Lørdag 12. desember holder vi åpent, og denne dagen serverer vi rakfisktallerken i stedet for juletallerken. Rakfisktallerkenen koster kun 135 kr.  Julegrøt skal vi også ha. I kafeen selger vi igjen de populære sjokoladekakejuletrærne som mange av våre gjester kanskje husker fra forrige år.

I Galleri T finner du både kunst og vokslys, og vi kjører gode tilbud frem mot jul!

Del dette innlegget

Del på Facebook
Del på Linkedin
Send på e-post

Flere artikler om tunet