Årets samarbeidspartner 2023

Vi på Tunet er stolte av å kåre Kiwi Grindalsmoen til årets samarbeidspartner for 2023

Del dette innlegget

Kiwi Grindalsmoen har tilrettelagt for arbeidspraksis med fokus på utvikling av mennesker i flere år. Opplæringen og oppfølgingen i bedriften er grundig og motiverende gjennomført, og med Truls Herjuaune i spissen, fremstår de som en bedrift hvor inkludering og samfunnsansvar tas på alvor.

/På bildet over: Fra venstre Andreas Nordby, Truls Herjuaune, Monica Lukashagen, Ingelinn Sandvoll, Marius A Sletvold – faglig leder på Tunet/

Vi besøkte Kiwi Grindalsmoen med marsipankake og utmerkelsen. Det var en stolt kjøpmann som tok imot det synlige beviset på at Kiwi Grindalsmoen er årets samarbeidspartner. Vi tok oss også tid til en prat med Truls for å høre hva han tenker om samfunnsansvaret og samarbeidet med Tunet.

Bilde av Tunets marsipankake som ble laget for anledningen

– Hva mener du er viktige suksesskriterier for å få til en god oppstart og inkludering av deltakere som starter i arbeidspraksis?

«Det er helt avgjørende hvordan man blir møtt i bedriften og trivselen blant kollegaer. Det er også viktig at alle i bedriften møter nye på arbeidstrening med en positivitet og med en tanke om at dette er en ekstra hånd som kan bidra til å gjøre arbeidshverdagen bedre for alle.»

Andreas som er i arbeidstrening, er rask med å bekrefte dette. Han opplevde å bli inkludert og verdsatt fra dag 1.

Diplomet som ble delt ut

Hvilke muligheter gis Kiwi Grindalsmoen gjennom samarbeidet med Tunet?

«Dette gir oss muligheten til å prøve ut en person over tid som gjør at man får tid til å bli kjent med personen og ressursene den innehar. Dette gir også rom for å veilede og lære opp den enkelte mot å bli en arbeidstaker man kan ansette i bedriften. Av fem av de med høyest stilling i bedriften har tre av disse kommet gjennom arbeidstrening og tiltaksbedrifter

Er dere bevisste på dette med å ta et samfunnsansvar og arbeidsinkludering?

«Vi ønsker å være en bedrift som tar et samfunnsansvar gjennom at den enkelte får en mulighet til å prøve seg i en slik jobb, og dermed også gjøre seg opp noen tanker om dette kan være en jobb som passer den enkelte. Det ligger også i Kiwi-kulturen å ta et samfunnsansvar. Det er viktig å gi folk en sjanse – og suksesshistorier deles på vårt intranett til motivasjon for andre innad i kjeden»

Hvordan opplever du selv at samarbeidet med Tunet har vært gjennom disse årene?

«Opplever å ha et veldig godt samarbeid med Tunet over mange år. Har vel nå samarbeidet med de fleste veilederne dere har». Truls trekker frem god informasjon og god kommunikasjon som suksesskriterier, samt at man deler mye av de samme verdiene. Han opplever også at de krav og forventinger man har til hverandre og arbeidssøker er i godt samsvar til hverandre.

 

Vi gratulerer Kiwi Grindalsmoen og Truls Herjuaune med prisen – velfortjent! 😊

Del dette innlegget

Del på Facebook
Del på Linkedin
Send på e-post

Flere artikler om tunet

Tunet kafe

Tunet kafè – midt i Leiret

Som en arbeids- og inkluderingsbedrift er vårt formål å skape gode og kvalifiserende arbeidsoppgaver for våre tilrettelagte ansatte. Vi vektlegger trygget og arbeidsglede, og kafè’en

Les mer
Ledig stilling

Karriereveileder søkes

Ønsker du en meningsfull og utfordrende jobb?
Tunet Arbeid og Karriere søker en karriereveileder i fast stilling som vil bidra til å skape motivasjon og

Les mer