Bente i vikariat som konditor

Del dette innlegget

Bente Edvardsen startet i et vikariat som konditor hos oss medio september. Hun skal være hos oss i ett år, og vi på Tunet er glade for at vi fant henne da det var behov for det. Eller rettere sagt – at hun fant oss.

Bente Edvardsen skal jobbe i et vikariat som konditor hos Tunets Kafe

– Ja, det stemmer, smiler Bente. Jeg oppdaget tilfeldigvis en dag da jeg satt og scrollet gjennom facebook at Tunets Kafe søkte etter konditor, og jeg tenkte umiddelbart at dette kunne være noe for meg. Og plutselig var jeg her på intervju.

Bente har bred og allsidig arbeidserfaring siden den gang hun utdannet seg som konditor i Olso. Blant annet var hun med på å etablere og bygge opp bakeri- og konditorikonseptet Fattigmann, som i en tid også var å finne her i Elverum. De siste 10 årene har hun jobbet på kjøkkenet i studentsamskipnadens kantine på Terningen.

Permittert under koronaen

– Da koronaen traff oss og skolene ble stengt ble det fort tøffe tak for studentsamskipnadens kantine. Over natta var plutselig hele kundegrunnlaget borte, og det førte raskt til permitteringer. Jeg har gått permittert lenge, men var så heldig at jeg i alle fall hadde sommerjobb på et bakeri i Brumunddal, sier hun.

Med bakerijobben i sommer merket hun at det var godt å komme litt mer tilbake til det som var hennes opprinnelige fagutdannelse, og da vikarstillingen hos Tunet dukket opp var det ingen tvil om at hun skulle søke. Permisjon fra jobben hos studentsamskipnaden gikk raskt i orden, og Bente gleder seg til det kommende året hos oss.

Hjerte for gjærbakst

– Av kaker og bakverk er det nok kanskje gjærbakst som står mitt hjerte nærmest, avslører Bente. Hva er vel bedre enn ei fersk kringle med sukker og kanel? Jeg håper jeg kan bidra med litt mer gjærbakst inn i det som Tunets Kafe tilbyr.

Vi på Tunet tror også at Bentes brede kjøkkenerfaring fra studentsamskipnaden vil komme godt med i det daglige arbeidet hos oss.

– Jeg er mektig imponert over Tunet som arbeidsplass og som konsept. Alle her tar jobben sin ordentlig på alvor, og er pliktoppfyllende og nøyaktige. Jeg gleder meg til å bli bedre kjent med samtlige kolleger – og har stor tro på at jeg vil lære verdifulle ting gjennom det kommende året, avslutter Bente.

Del dette innlegget

Del på Facebook
Del på Linkedin
Send på e-post

Flere artikler om tunet