Det er lov å være god!

Del dette innlegget

Thomas Hofmo fra det europeiske kvalitetssikringsselskapet Equass har vært høyt og lavt på Tunet de siste dagene: – Her finnes det masse kompetanse. Dere må bli bedre til å fortelle hvor flinke dere er!

Hege Eek og Kersti Grindalen synes det har vært en glede å ha Thomas Hofmo fra Equass på besøk.

De siste dagene har Tunet, de ansatte, samarbeidspartnere og deltakere blitt nøye vurdert og analysert. Samtaler er gjennomført og lokaliteter undersøkt. I oppsummeringen til de ansatte påpeker Thomas at det kan ta et par uker før de får svar på om de blir godkjent, rapporten skal tross alt godkjennes av sjefen sjøl i Brussel:

– Jeg har noen tilbakemeldinger, men jeg gjør oppmerksom på at dere ikke er nødt til å gjennomføre dem, påpeker han. – Men da bør dere kunne argumentere for det, smiler han.

Fornye og forenkle
Tilbakemeldingene fra Thomas handler i stor grad om forenklinger og forbedringer av de systemene som Tunet allerede har på plass for å ivareta deltageres og ansattes trivsel og rettigheter. Han ønsker seg også litt mer dokumentasjon av de prosessene og prosjektene Tunet gjennomfører.

– Dere er helt suverene på å sette i gang med nye prosesser og aktiviteter for ansatte og deltakere, men kanskje ikke så flinke til å definere disse som prosjekter. Ved å gjøre dette, og dokumentere prosessen og resultatene, kan man lettere sammenligne seg med andre i samme bransje, forklarer han. – Det vil i sin tur øke bevisstheten rundt prosessen og gjøre den mer effektiv.

Frokostmøte?
Thomas mener også at Tunet er for beskjedne i forhold til egen kompetanse:

– Dere har samarbeidspartnere som er strålende fornøyd! Jeg tror ikke disse ville takket nei til et frokostmøte der dere deler litt av denne kompetansen, smiler han.

– Det har vært en glede å få være her sammen med dere disse dagene, avslutter han. – Morsomt og spennende å oppleve en slik organisasjon fra innsiden.

Gir en boost
Daglig leder Kersti Grindalen er svært takknemlig for innspillene Thomas byr på:

– Dette gir rom for både ettertanke og inspirasjon, smiler hun fornøyd. – Tusen takk for ros og konstruktive tilbakemeldinger! Jeg tror jeg snakker for de fleste her, når jeg sier at samtalene og innspill har gitt oss en ekstra boost for fremtiden og inspirasjon til å fortsette med det vi vet virker, sier hun.

– Vi vet at vi er gode og lover at vi skal bli flinkere til å vise det frem!

Del dette innlegget

Del på Facebook
Del på Linkedin
Send på e-post

Flere artikler om tunet

Tunet kafe

Tunet kafè – midt i Leiret

Som en arbeids- og inkluderingsbedrift er vårt formål å skape gode og kvalifiserende arbeidsoppgaver for våre tilrettelagte ansatte. Vi vektlegger trygget og arbeidsglede, og kafè’en

Les mer
Ledig stilling

Karriereveileder søkes

Ønsker du en meningsfull og utfordrende jobb?
Tunet Arbeid og Karriere søker en karriereveileder i fast stilling som vil bidra til å skape motivasjon

Les mer