Feirer sommeren med viktig utdeling!

Del dette innlegget

Tunet er en kompetansebedrift hvor vi er opptatt av å tilrettelegge arbeidshverdagen på aller beste måte for hver enkelt.
Det handler mye om å ha et arbeidsmiljø som inkluderer alle og at vi løser de oppgavene bedriften har. Med oppgavene oppleves det utvikling og mestring. Selv om dette har vært sentralt bestandig er det det siste året gitt mer oppmerksomhet.
For andre gang har vi samlet de aller fleste av våre ansatte til en markering for kompetanseheving.

Med styreleder Helge Hartz tilstede ble det mandag denne uken delt ut 13 ulike kompetansebevis, innenfor åtte ulike emner, for Tunets ansatte.
Dette er mestring og kunnskap innen barne- og ungdomsarbeiderfaget, arkivering, makuleringsfaget, salg- og service, rammemakerfaget, transportfaget, kantinemedarbeiderfaget og renholdsfaget.
Før jul i 2019 ble det delt ut 12 bevis og vi mener at det er skapt en tydelig motivasjon hos ansatte. Det er stor glede ved utdelingen, som tas på største alvor – og det hviskes raskt rundt bordene om at planene for neste bevis allerede er i gang.

Det iboende for mennesket at det ønsker å lære – at vi motiveres av å lykkes – og trives og vokser med bekreftelse på mestring. Å kunne legge fram dokumentasjon på kompetanse til en framtidig arbeidsgiver er viktig generelt i arbeidslivet. Å kunne vise det samme til venner og familie og aller viktigst til seg selv ser vi på som ekstra verdifult – det løfter og motiverer, skaper muligheter og arbeidsglede.

Eirik var en av dem som fikk kompetansebevis. Han har to arbeidsplasser og kunne skilte med bevis både innen salg- og service fra jobben på Kiwi og fra vår egen makuleringssentral.

Eirik sammen med styreleder Helge Hartz og daglig leder Toronn Asdahl Brunsell

 

Del dette innlegget

Del på Facebook
Del på Linkedin
Send på e-post

Flere artikler om tunet