Flotte vokslys for salg hos Tunet

Del dette innlegget

Vi er godt og vel inne i den mørke årstiden, og i den forbindelse slår vi et slag for å skape stemning og lyse opp. Du finner nå et bredt utvalg av flotte vokslys for salg i lokalene til Galleri T.

Lysene er produsert av The White House of Candles – et lysstøperi lokalisert i Os i Østerdalen. Lysstøperiet ble etablert for fem år siden av Tormod Tønset, som også i sin tid var gründeren for Løiten Lys.

Små kunstverk i seg selv
Tunet-ansatt Helge Kjerstad og daglig leder Toronn Asdahl Brunsell har stor tro på at de flotte vokslysene vil slå an til jul.

Vi i Tunet Elverum er glade for at vi har fått disse dekorative lysene inn for salg, og har god tro på at det vil slå an hos publikum. Det er rigget opp dispaly-bord og laget vokslysutstilling i våre lokaler. Lysene er i seg selv nesten som små kunstverk å regne, og står seg godt sammen med kunsten på veggene.

Vinteren står for døren, og det er snart jul. Utvalget som presenteres for salg i disse dager er selvfølgelig preget av det, med snøkrystaller, julefarger, engler og kongler. Vi tror at de flotte lysene vil bidra til kos og god julestemning rundt om i de tusen hjem. Et dekorativt og eksklusivt vokslys er kanskje også en fin julegaveidé?

Lysestaker og stettfat du ser i utstillingen er også for salg, hvis du finner noe du liker.

Besøk oss gjerne for en titt

I våre romslige lokaler er det god mulighet for å kunne holde «korona-avstand». Våre ansatte vil hjelpe deg hvis du har spørsmål eller hvis du ønsker å kjøpe noe. Du er velkommen innom for å ta en titt – og kanskje en liten tjuvstart på julegavehandelen.

Nedenfor ser du et utvalg av lysene vi har for salg:

 

Del dette innlegget

Del på Facebook
Del på Linkedin
Send på e-post

Flere artikler om tunet