Fornøyd vinner etter kakeforslag

Del dette innlegget

I starten av oktober kjørte vi en kampanje hvor folk kunne foreslå konditorvarer som de ønsket seg i disken på Tunets kafe. Eller alternativt for bestilling.

– En periode var det stor pågang med forslag både via webskjema og på facebook, sier konditor Stine Bratlie Godlien. Det kom inn godt og vel 100 forslag, og vi er glade for engasjementet.

Konditor Stine Godlien (til venstre) overleverer gevinst til Bodil Stensrud

Det var noen helt klare gjengangere blant forslagene. Det var veldig mange som ønsket seg ostekake. Ellers kan vi nevne napoleonskake, oreokake, suksessterte, verdens beste, marsipankake og gulrotkake. Vi skal nå gå i gjennom forslagene, og finne ut hva vi kan ha kapasitet til å produsere fast for salg i disk, og hva vi ønsker å tilby for bestilling.

Bodil ble heldig vinner

Vi lovet ut en overraskelse til en tilfeldig vinner som hadde tatt seg bryet med å sende sitt kakeønske til oss. Blant de mange som sendte inn ble Bodil Stensrud trukket ut.

– Jeg ble overrasket og glad da jeg fikk beskjed om at jeg var den heldige vinner, sier Bodil.

Hun foreslo flere kaker, men deriblant suksessterte og verdens beste. I anledning hennes engasjement ble hun den heldige vinner av en moussekake med smak av passjonsfrukt og bringebær.

– Jeg skal bort på besøk til helga, og da tar jeg med meg gevinsten. Regner med den kommer godt med som dessert eller kveldskos, smiler hun

Stamgjest

Bodil er fast gjest i kafeen, og forteller at hun setter pris på den gode atmosfæren og tradisjonsmaten. Og ikke minst at menyen veksler etter årstid og sesong for råvarer.

– Jeg bor alene, og ofte er det ikke så inspirerende å lage mat for å spise alene. Derfor spiser jeg min middag her så ofte jeg finner mulighet til det, sier hun. Min favoritt er hjemmelaget ertesuppe og fleskepannekaker.

Nå er hun spent på hva som blir utvalget i kakedisken, etter at konditor Godlien har gått i gjennom og vurdert alle forslag. Mer informasjon om dette vil komme på vår webside.

Har du et spesielt kakeønske i forbindelse med en spesiell anledning? Ikke nøl med å ta kontakt. Vår konditor er parat til å hjelpe deg.

Kontakt oss

Del dette innlegget

Del på Facebook
Del på Linkedin
Send på e-post

Flere artikler om tunet