Gode julegaveidéer fra Tunet Elverum

Del dette innlegget

Har du gått tom for gode julegaveidéer? Vi kan kanskje hjelpe deg i innspurten. Hos oss på Tunet og Galleri T finner du noe for enhver smak. I galleriet selger vi grafikk av 30-40 norske kunstnere.

Klikk her for å se oversikt over kunstnere

I tillegg har vi bøker og glasskunst, samt keramikk fra Røros potteri. Hvis du syns det er risikabelt å kjøpe kunst i gave til andre kan det være en god idé å gi et gavekort. Gavekortet er «universelt» betalingsmiddel hos oss. Det betyr at den heldige mottaker av gavekort også kan bruke det til andre ting.

For eksempel:

  • Innramming i vårt rammeverksted
  • Lunsj og middag fra kaféen
  • Kaker fra vår kakemeny

Hvis du ønsker å kjøpe gavekort er det bare å komme innom oss, og ta kontakt med en av våre medarbeidere. Du kan også ta kontakt med oss på forhånd per telefon. Da kan vi klargjøre kortet, slik at du bare stikker innom og henter det når det passer deg.

Den 14. desember skal vi også for første gang holde lørdagsåpent. Åpningstiden vil være fra 10.00 til 15.00. Dette er en fin anledning til å ta turen innom oss for å ordne med gavekort? Det vil komme mer informasjon om lørdagsåpent, og hva som skal skje på huset denne lørdagen.

 

Del dette innlegget

Del på Facebook
Del på Linkedin
Send på e-post

Flere artikler om tunet