Har du konfirmant i vår?

Del dette innlegget

Konfirmasjon er en minnerik dag for både konfirmant, foreldre og øvrig familie. Seremonien er høytidelig, og et hyggelig selskap i etterkant gjør dagen ekstra spesiell. I Tunet står vi til tjeneste og bistår gjerne til at dagen blir ekstra vellykket!

Tunet kafé bidrar til å gjøre konfirmasjonsdagen vellykket ved å levere maten til selskapet ditt. Vi kan levere koldtbord, tapas, varmretter og kaker.

Sjekk våre menyer på kaféens side

Vi leier ut våre lokaler for ditt lukkede selskap. Våre lokaler er lyse og trivelige med god plass for inntil 60 gjester. Bordene kan enkelt flyttes om, slik at du kan sette ditt eget preg på bordplasseringen. Hvis du vurderer å leie lokale kan det være lurt å kontakte oss allerede nå!

Ta også kontakt dersom du ønsker noe spesielt med tanke på meny. Vår konditor kan «trylle» frem de fleste ønsker til en unik konfirmasjonskake til akkurat din konfirmant.

Kontakt Tunet

Fotografering

Vi holder til vis-a-vis Triangelparken, som egner seg godt til fotografering av konfirmanten alene eller sammen med gjestene. Bildene kan du få printet ut hos oss. Vi tilbyr også profesjonell innramming fra vårt rammeverksted! Vi utfører innrammingen fagmessig og lekkert!

Gavetips:

I vårt kunstgalleri – Galleri T – finner du flotte gaver til konfirmanten. Vi har kunst i mange prisklasser av 36 anerkjente kunstnere fra hele landet. Se oversikt på galleriets side. Kunst er en varig og annerledes gave.

 

 

Del dette innlegget

Del på Facebook
Del på Linkedin
Send på e-post

Flere artikler om tunet

Tunet kafe

Tunet kafè – midt i Leiret

Som en arbeids- og inkluderingsbedrift er vårt formål å skape gode og kvalifiserende arbeidsoppgaver for våre tilrettelagte ansatte. Vi vektlegger trygget og arbeidsglede, og kafè’en

Les mer
Ledig stilling

Karriereveileder søkes

Ønsker du en meningsfull og utfordrende jobb?
Tunet Arbeid og Karriere søker en karriereveileder i fast stilling som vil bidra til å skape motivasjon og

Les mer