Hvilken kake ønsker du deg hos Tunets kafé?

Del dette innlegget

Vi planlegger å utvide kakeutvalget i kafeen – og ønsker oss ditt forslag til hva vi bør begynne å lage. Har du en favorittkake, eller kanskje flere? Vi er åpne for alle gode forslag.

Denne uhøytidelige meningsmålingen vil løpe frem til mandag 14. oktober. Hvis du har sendt oss ditt kakeønske innen den tid er du med i trekningen av en overraskelse av det søte slaget. Den heldige vinner vil bli kontaktet pr e-post.

Vi trenger kakeønsker både for bestillingskaker,
og kaker til disken i det daglige.

Du kan sende oss ditt kakeønske ved å benytte skjemaet nedenfor. Nevn gjerne også om det er bestillingsønske, eller for utvalg i disk. Husk å klikke knappen «Send inn» når du har skrevet inn ditt ønske.

[contact-form to=»stine.godlien@tunet-elverum.no» subject=»Kakeønske»][contact-field label=»Navn» type=»name» required=»1″][contact-field label=»E-post» type=»email» required=»1″][contact-field label=»Ditt kakeønske? (Du kan skrive inn flere)» type=»textarea» required=»1″][/contact-form]

Del dette innlegget

Del på Facebook
Del på Linkedin
Send på e-post

Flere artikler om tunet

Informasjon

Vi har laget musikkvideo

En fantastisk tekst (og musikk) av Arne Meldal, og herlig video laget av Trad film. Vi er skikkelig stolte av arbeidsplassen vår, og håper alle

Les mer