Kafeen åpner 4. mai

Del dette innlegget

Tunet Kafé åpner for gjester igjen. Når vi nå åpner dørene vil dere møte en noe annerledes kafé, der vi har gjort tiltak for å følge de pålagte restriksjonene fra nasjonale helsemyndigheter.

Etter at vi stengte dørene 16. mars på grunn av Covid-19-viruset og risikoen for smitte, har vi alle lært mye om hvordan vi skal oppføre oss for fortsatt å kunne holde koronaviruset i sjakk.

Endelig! Kaffe og vaffel – og mye annet godt å få på Tunet Kafé når vi åpner igjen 4. mai

Det vil være hånddesinfeksjon ved inngangen, med oppfordring til deg som kunde om å bruke denne. Gjestene må fortsatt holde minimum 2 meter avstand til hverandre, men familier og andre som bor sammen kan selvfølgelig sitte tettere.
Det vil ikke være buffeter og salatbar for selvbetjening i den kommende perioden. Alt vi serverer må bestilles over disk og vi vil servere ved bordene.

Vi har en oppfordring! Vi ber gjester være påpasselige med å følge retningslinjene som er kommunisert fra helsemyndighetene, samt følge de tiltakene vi har iverksatt på Tunet kafé. Det handler om gjensidig respekt, for oss som jobber her og for andre gjester.

Vårt tilbud med hjemkjøring av mat, som startet etter at vi stengte kafeen av smittevernhensyn vil fortsette. Det er gledelig at dette har blitt godt mottatt! Bestillingsmeny for utkjøring finner du her.

Vi gleder oss til å høre prat og latter i vår kafé igjen!
Hjertelig velkommen tilbake!

Del dette innlegget

Del på Facebook
Del på Linkedin
Send på e-post

Flere artikler om tunet

Tunet kafe

Tunet kafè – midt i Leiret

Som en arbeids- og inkluderingsbedrift er vårt formål å skape gode og kvalifiserende arbeidsoppgaver for våre tilrettelagte ansatte. Vi vektlegger trygget og arbeidsglede, og kafè’en

Les mer
Ledig stilling

Karriereveileder søkes

Ønsker du en meningsfull og utfordrende jobb?
Tunet Arbeid og Karriere søker en karriereveileder i fast stilling som vil bidra til å skape motivasjon og

Les mer