Kafeen utvider åpningstidene!

Del dette innlegget

Menyen hos Tunet kafé er basert på deilig tradisjonsmat fra distriktet. – Når åpningstidene nå utvides til klokka 18.00 fra mandag til torsdag, er det rom for at flere rekker å nyte middagen i våre lyse og trivelige lokaler, sier kjøkkensjef Espen Dellerud.

På formiddagen serverer Tunet kafé både varm og kald lunsj, nystekte vafler og nykvernet kaffe. Suppe i mange varianter kan du både nyte på stedet og ta med hjem. – Tilbakemeldingene på vårt utvalg er fantastiske, sier kjøkkensjefen. – Men vi har etterhvert sett at det er behov for å utvide åpningstidene på ettermiddagstid, slik at flere får tid og mulighet til å ta middagen her, smiler han. – Mange rekker ikke å ta turen innom etter jobb, og slike tilbakemeldinger tar vi konsekvensen av, sier Dellerud.

Ny høstmeny 
Tunet kafé endrer menyen etter sesong. – Det har både med råvarer og variasjon å gjøre, sier han. – Vi lager nesten alt fra bunnen av, så det er viktig med god kvalitet, legger han til. – Dessuten er det mye god tradisjonsmat der ute, og nye retter å prøve ut! Vi får til stadighet tips om noe, eller en ny variant av det vi allerede har på menyen. Det setter vi pris på, smiler Dellerud, som gleder seg over de nye åpningstidene.

– Jeg tror dette kommer til å bli kjempebra, jeg ser frem til at flere får mulighet til å ta middagen her hos oss!

Han vil spesielt anbefale retten klubb og duppe: – Det er virkelig en slager med lange tradisjoner, smiler han.

Fra 23. september holder Tunet kafé åpent til kl 18, fra mandag til torsdag, og til kl 15 fredager.

Del dette innlegget

Del på Facebook
Del på Linkedin
Send på e-post

Flere artikler om tunet