Lørdagsåpent 14. desember!

Del dette innlegget

Vi holder åpent lørdag førstkommende, 14. desember mellom kl 10.00 og 15.00. Ta gjerne turen innom oss for å kjenne på den gode julestemningen.

Godsaker i kaféen
Elverums billigste juletre? Nyt dette kakestykket hos oss lørdag 14. desember.

På denne lørdagen spanderer vi gratis hjemmelaget gløgg. Det er åpen julebuffet med riskrem i tidsrommet 11.00 til 14.00.

Buffeten koster kr 195,- pr person.
Barn under 12 år, kr 145,-

Konditorens utvalgte julekaker og andre kaker selges over disk, og vi har selvfølgelig vafler – som du er vant til å finne hos oss.

Vår konditor har også gjort i stand hjemmelaget julegodt. Vi kan nevne kokosmakroner, Sarah Bernard, kransekakekonfekt og karamellfudge. Selges i poser, fra kr 45,- pr stk.

Julegaver og gavekort

I Galleri T vil det i anledning lørdagsåpent være gode tilbud på utvalgt kunst. Her kan du gjøre et kupp, hvis du fortsatt ikke er i mål med julegavene. Det er også andre flotte julegaveprodukter hos oss – glasskunst, keramikk og bøker.

Du finner gode julegavealternativer hos oss!

Rammeverkstedet holder åpent denne dagen. Dermed kan du bestille innramming på direkten, hvis du finner noe uinnrammet i galleriet. Vi printer også ut dine bilder. Et personlig bilde som er innrammet kan være en flott julegave. Hva med et bilde av barnebarna – til besteforeldre som «har alt» fra før?

Et gavekort fra Tunet er en ypperlig julegave. Gavekortet kan brukes hvor som helst på huset, det være seg kaféen, rammeverkstedet eller hos Galleri T.

Vi ønsker store og små besøkende velkommen til lørdagsåpent. Enten for en hyggelig julehandel, eller for en «pust i bakken» med noe julegodt å spise i kaféen

Del dette innlegget

Del på Facebook
Del på Linkedin
Send på e-post

Flere artikler om tunet

Tunet kafe

Tunet kafè – midt i Leiret

Som en arbeids- og inkluderingsbedrift er vårt formål å skape gode og kvalifiserende arbeidsoppgaver for våre tilrettelagte ansatte. Vi vektlegger trygget og arbeidsglede, og kafè’en

Les mer
Ledig stilling

Karriereveileder søkes

Ønsker du en meningsfull og utfordrende jobb?
Tunet Arbeid og Karriere søker en karriereveileder i fast stilling som vil bidra til å skape motivasjon

Les mer