Må være en drømmejobb!

Del dette innlegget

-Vi ønsker oss kreativitet, humor og glimt i øyet! Viktigst er det at vår nye medarbeider har et sterkt ønske om å jobbe tett på folk, og tør å by på seg selv, sier Hege Eek hos Tunet, som trenger flere folk.

Hege er fagansvarlig hos Tunet og gleder seg til å få en ny medarbeider. – Dette må jo bare være drømmejobben for den rette personen, smiler hun forventningsfullt. – Som karriereveileder jobber du tett på andre mennesker når det gjelder viktige valg i livet. Det innebærer at man bør tørre å by på seg selv og like å jobbe med alle slags mennesker!

Hege mener har mye å tilby til en potensiell søker: – Du vil arbeide sammen med supre kolleger som har høy faglig kompetanse, men også senkede skuldre og godt samarbeid, forklarer hun.

–  Vi er flinke til å spille hverandre gode og å benytte hverandres kompetanse for å løse oppgavene, legger hun til.

Hege lukker øynene og prøver å se for seg sin nye kollega – Personen bør være kreativ, ha humor og glimt i øyet! Viktigst at vår nye kollega har et sterkt ønske om å jobbe tett på folk, tør å by på seg selv, ha beina godt plantet på jorda – og evner å bruke sitt nettverk, avslutter hun.

KLIKK for å se stillingsutlysningen!

Del dette innlegget

Del på Facebook
Del på Linkedin
Send på e-post

Flere artikler om tunet

Tunet kafe

Tunet kafè – midt i Leiret

Som en arbeids- og inkluderingsbedrift er vårt formål å skape gode og kvalifiserende arbeidsoppgaver for våre tilrettelagte ansatte. Vi vektlegger trygget og arbeidsglede, og kafè’en

Les mer
Ledig stilling

Karriereveileder søkes

Ønsker du en meningsfull og utfordrende jobb?
Tunet Arbeid og Karriere søker en karriereveileder i fast stilling som vil bidra til å skape motivasjon og

Les mer