Nye arbeidsoppgaver!

Del dette innlegget

Anita og Petter er strålende fornøyd – de arbeider med produkter som selges og er synlig langs veien i hele Norge og Sverige. Kanskje skal de eksporteres til Yellowstone i USA også!?

Våler Vekst as, en kollegabedrift av Tunet, har i mange år produsert brøytestikker til bruk langs veiene i Norge og Sverige. De har stor pågang på sine leveranser og fra våren 2019 hjelper Tunet til i produksjonen.

I Tunet har vi lagd en egen avdeling for produksjon av brøytestikker. Anita og Petter jobber i avdelingen og synes det er gøy med nye og spennende arbeidsoppgaver. Vi lærer også nye ting og hvordan nye maskiner skal håndteres. Nå har jeg lært meg å tre i ny refleksrull i maskina, forteller Petter og fortsetter: det er bra at jeg slipper å be om hjelp av arbeidsleder hver gang.

Det ser ut til at de har det trivelig på jobb i brøytestikk-avdelinga. Radio Norge er tunet inn på radioen. Den har best musikk, mener Petter.

Anita forteller at det er hyggelig å jobbe sammen med andre. Der de sitter på hver sin side av produksjonsbordet, er det muligheter til å snakke om livet og hverdagene mens de arbeider.

 

 

Petter har også ansvar for å bunte sammen ferdigproduserte brøytestikker – 100 stykker skal det være i hver bunt.

Vi har som mål å produsere 10 slike bunter hver dag – og det skal vi klare, sier Anita og Petter i kor. Noen ganger kan det bli litt dårlig tid, forteller Petter. -Det er fordi vi både trener og går på kurs i arbeidstida. Petter forteller ivrig om sist kurs hvor de snakket om kommunikasjon og hvilke erfaringer han har gjort seg.

Det er viktig å hilse på hverandre når vi kommer på jobb! Det får andre til å føle seg velkommen, ja og så blir det jo triveligere å være sammen i et godt arbeidsmiljø, sier Petter.

Neste kursdag skal vi ha om kunst – det gleder jeg meg til avslutter Petter mens han gir raust av sitt godeste smil.

 

Daglig leder i Våler Vekst as, Ivar Opås, forteller at de nylig har fått henvendelse fra Yellowstone i USA – kanskje de vil kjøpe brøytestikkene våre?

Se her for å lese mer om Våler Vekst as

 

Del dette innlegget

Del på Facebook
Del på Linkedin
Send på e-post

Flere artikler om tunet

Tunet kafe

Tunet kafè – midt i Leiret

Som en arbeids- og inkluderingsbedrift er vårt formål å skape gode og kvalifiserende arbeidsoppgaver for våre tilrettelagte ansatte. Vi vektlegger trygget og arbeidsglede, og kafè’en

Les mer
Ledig stilling

Karriereveileder søkes

Ønsker du en meningsfull og utfordrende jobb?
Tunet Arbeid og Karriere søker en karriereveileder i fast stilling som vil bidra til å skape motivasjon og

Les mer