På tide å bestille julebord

Del dette innlegget

Som tidligere år kan du bestille julebord hos oss. Vi kan enten levere julebordmeny som catering-tjeneste, eller du kan avholde julebordet som lukket arrangement her i våre trivelige lokaler.

Men det begynner å haste med å bestille. Vi har flere faste julebordkunder, og disse har allerede begynt å melde sin interesse.

– Det er lurt å bestille julebordet allerede nå. Da er sjansen størst for at du kan få en dato som passer deg best, sier kjøkkensjef Espen Dellerud.

– Det stemmer, sier kjøkkensjef Espen Dellerud. Vi skriver snart 1. november, og fårikålsesongen går snart over i julebordsesong. Hvis du ønsker julebord hos oss i år, eller tenker på å bestille som catering er det lurt å ta kontakt nå. Det vil antakelig ikke ta lang tid før vi er fullbooket.

Egnede lokaler hos oss

Lokalene til Tunet kafé (Gamle Trysilveg 3B) er egnet for opptil 60 personer. Vi lager mat etter bestilt meny, vi dekker opp, pynter bord, og sørger for at hele arrangementet får en lun og koselig ramme. Bestiller du som catering, leverer vi på døra til avtalt adresse.

Se menyalternativer og priser

– Vi har aldri fått annet enn positive tilbakemeldinger på vår leveranse av julebord, fremholder Dellerud – Det er nok årsaken til at vi merker større og større interesse for hvert år som går. Våre kuvértpriser er også meget konkurransedyktige, selv om vi holder råvareutvalg og kvalitet i høysetet.

På jobb for deg

En dedikert gjeng på kjøkkenet er klar til å gjøre sitt for at akkurat ditt julebord skal bli så vellykket som mulig. Ta kontakt nå, så er sjansen større for at du får booket/bestilt til den datoen som passer best for deg.

For bestilling:

Telefon: 62 43 20 90
Epost: post@tunet-elverum.no

Hvis du sender e-post med forespørsel eller bestilling vil du bli kontaktet for bekreftelse, og nærmere avklaring om detaljer.

Tradisjonell julemat: Ribbe, pølse og medisterkaker.

Del dette innlegget

Del på Facebook
Del på Linkedin
Send på e-post

Flere artikler om tunet

Tunet kafe

Tunet kafè – midt i Leiret

Som en arbeids- og inkluderingsbedrift er vårt formål å skape gode og kvalifiserende arbeidsoppgaver for våre tilrettelagte ansatte. Vi vektlegger trygget og arbeidsglede, og kafè’en

Les mer
Ledig stilling

Karriereveileder søkes

Ønsker du en meningsfull og utfordrende jobb?
Tunet Arbeid og Karriere søker en karriereveileder i fast stilling som vil bidra til å skape motivasjon og

Les mer