Passfotospesialister på Tunet

Del dette innlegget

I mars i år tok Tunet over passfotografering fra Westjordet. – Et bilde som skal brukes til visum, eller et som skal bruker på et truckførerbevis er to vidt forskjellige foto, sier Tor Ivar Breibrenna. – Men vi kan alle spesifikasjoner!

Det er mange innom passfotohjørnet hos Tunet i løpet av uka. – Det har økt på jevnt og trutt, smiler Tor Ivar som har ansvaret for tilbudet.

Fikser alle typer foto
Tor Ivar har årelang erfaring innen grafisk arbeide og har satt seg inn i alle tekniske spesialiteter og programvare. Tidligere på dagen var det en nyfødt baby innom, som trengte passfoto.

– Klart det er en utfordring, smiler Tor Ivar, – øynene må være åpne, ørene må synes og bakgrunnen må være hvit! Men vi har tilrettelagt godt for slik fotografering, og driver hele tiden og finner nye utbedringer for at de små som kommer innom skal ha det best mulig!

Alle lands spesialiteter kan fikses forteller Tor Ivar:

– Pass- og visumkrav til land over hele verden teller nøyaktig 32 ulike spesifikasjoner. På det nåværende tidspunkt, legger han til.

– Noen bilder skal ha blå bakgrunn, noen på grå, på noen fotos skal bare hodet være synlig og på andre igjen må øyehøyde i forhold til underkanten på bildet være helt spesifikk. Det er mye å ta hensyn til!

Får gode tilbakemeldinger
Godt og nøyaktig arbeid gir gode resultater, det har de fått høre siden de tok over i mars.

Og det er ikke bare pass og visum som krever spesifisert foto: – Truckførerbevis, våpenkort eller handicapbevis, ramser Tor Ivar opp. – Det er mangt og mye man trenger passfotoeksperter til!

Passfotografene har Drop-In mellom 10 og 14 hver dag (ikke helgene). – Skal du ha spesialtilpasninger eller det ikke passer for deg i dette tidsrommet, er det bare å ringe, så setter vi opp en fast avtale, sier Tor Ivar.

Del dette innlegget

Del på Facebook
Del på Linkedin
Send på e-post

Flere artikler om tunet