Selma er sommervikar i kafeen

Del dette innlegget

Sommeren er her for fullt, og sommerferie for våre ansatte skal avvikles. I den forbindelse skal Selma Alimussa være sommervikar i Tunets kafé. Hun er en blid og arbeidsom ung dame.

Selma Alimussa – sommervikar i kafeen

Det er ikke første gang Selma er inne og arbeider i kafeen for oss. I forkant av korona-krisa fikk hun opplæring, og var for eksempel med og jobbet under Grundsetmartn. Tanken var deretter at hun skulle jobbe fast som ekstrahjelp ved behov, men slik skulle det ikke bli, ettersom vi stengte kafeen ned på grunn av smittevernhensyn.

– Det var en venninne som i sin tid tipset meg om mulighet for litt jobb hos Tunet kafé, forteller Selma. Og jeg trivdes fra første stund. Det er hyggelige arbeidskolleger og et inkluderende arbeidsmiljø. Noe som jo ligger i Tunets kultur og grunnfilosofi. Og så får jeg møte mange hyggelige kunder i løpet av arbeidsdagen.

Selma forteller at arbeidet er både spennende og lærerik, og at hun ser frem til å ha sommerjobb hos oss. Hun ble ferdig med videregående utdanning nå i vår, men kan avsløre at det nok ikke er service-bransjen hun kommer til å sikte på når hun skal velge utdannelse videre.

– Mitt mål er å studere rettsvitenskap, så det er nok lite sannsynlig at jeg kommer til å være i Elverum fra studiene for høyere utdanning åpner fra høsten, smiler hun.

I mellomtiden er vi på Tunet veldig glade for å ha en flink ungdom som Selma med på laget. Det er til stor hjelp for oss når vi skal holde hjulene i gang gjennom sommerferietiden.

Del dette innlegget

Del på Facebook
Del på Linkedin
Send på e-post

Flere artikler om tunet

Tunet kafe

Tunet kafè – midt i Leiret

Som en arbeids- og inkluderingsbedrift er vårt formål å skape gode og kvalifiserende arbeidsoppgaver for våre tilrettelagte ansatte. Vi vektlegger trygget og arbeidsglede, og kafè’en

Les mer
Ledig stilling

Karriereveileder søkes

Ønsker du en meningsfull og utfordrende jobb?
Tunet Arbeid og Karriere søker en karriereveileder i fast stilling som vil bidra til å skape motivasjon og

Les mer