Siste arbeidsdag som kjøkkensjef i Tunet kafé

Del dette innlegget

Verdiskaping og økt livskvalitet for alle rundt seg, er tanker Geir-Ivar Jacobsen (63) trekker frem i sitt tilbakeblikk som kjøkkensjef i Tunet Kafé de siste fem årene.

-Jeg har hatt fem gode år i Tunet hvor arbeidsgleden og – gløden er stor! Det sosiale miljøet blant de ansatte vil jeg påstå er hva som skaper det svært gode arbeidsmiljøet. Her arbeider mennesker med ulike behov og forutsetninger, og de har alle en meget god arbeidsevne, sier Geir-Ivar – og fortsetter:  -Ja, de er svært dyktige medarbeidere, de er lærevillige, ivrige, har høy arbeidsmoral og det er spesielt artig for meg å ha sett hvor stor fremgang den enkelte viser ved å bli systematisk og metodiske veiledet i den faglige opplæringa. De både vil og kan!

Geir-Ivar slutter i Tunet kafé og tar med seg mange gode minner og lærdom fra stillingen som kjøkkensjef.
Geir-Ivar slutter i Tunet kafé og tar med seg mange gode minner og lærdom fra stillingen som kjøkkensjef.

At ansatte synger på kjøkkenet mens de lager mat, mener han er et kjennetegn på trivsel og glede i arbeidsdagen. Selv observeres han ofte nynnende i sitt arbeid.

Tunet Kafé har det siste året innarbeidet et nytt konsept for tradisjonsmat. Her kan du spise fleskepannekaker, ertesuppe, klubb og duppe for å  nevne noe, til lunsj eller middag – fem dager i uka. Du kan også ta med deg maten hjem, hvis du ønsker det.

Geir-Ivar snakker varmt om kafeens trofaste kunder som han virkelig vil savne, men han er snarlig til å snakke om alle de nye kundene han har lagd mat til den siste tiden. Han gir all æren for det økte besøket til det nye konseptet med tradisjonsmat, som lages av rene råvarer, hvor alt er lagt helt fra bunnen av etter gamle resepter.

Geir-Ivar er kokkefaglig meget sterk. Hans metodiske og strukturerte arbeid er svært viktig for de ansatte i kafeen, og står til eksempel for etterfølgelse. Tunets kjøkken er veldrevet og  Geir-Ivars klare råd til påtroppende kjøkkensjef er å bygge videre og utvikle konseptet om tradisjonsmat, med sitt eget personlige preg. -Det vil helt klart bli en suksess!

I dag er Geir-Ivars siste arbeidsdag i Tunet, men han blir ingen pensjonist riktig enda. Han ser frem til å jobbe på prosjektbasis uten faste forpliktelser i fremtiden.

Vi takker for innsatsen og ønsker Geir-Ivar lykke til videre!

 

 

 

 

 

Del dette innlegget

Del på Facebook
Del på Linkedin
Send på e-post

Flere artikler om tunet