To nyansatte hos Tunet

Del dette innlegget

Lill Osvold Hurlen og Bengt Arne Storsveen er nylig ansatt som karriereveiledere hos Tunet Elverum. Bakgrunnen for dette er dels økt arbeidsmengde, og dels for å dekke opp svangerskapspermisjoner.

Bengt Arne Storsveen og Lill Osvold Hurlen

Både Lill og Bengt Arne utstråler en smittende positiv energi, de er løsningsorienterte og har godt humør. Deltakende og engasjerte personer, som vi er glade for å ha fått med på laget.

Bengt Arne Storsveen har sosialfaglig utdanning. Han er en dedikert relasjonsbygger, som ser etter ressurser hos arbeidssøkeren. Han har lang erfaring med å jobbe med mennesker i forskjellige livssituasjoner, og han er opptatt av hvordan fysisk aktivitet påvirker vår psykiske helse.

Lill Osvold Hurlen har også sosialfaglig utdanning, med tverrfaglig videreutdanning innen psykososialt arbeid. Hun har fokus på å «se hele mennesket», og hun har lang erfaring med å jobbe med mennesker i utfordrende livssituasjoner. Dette vil komme godt med i arbeidet hun skal gjøre hos oss.

Begge de to nyansatte har god kjennskap til lokalt næringsliv. Dette håper vi skal bidra til at vi kan knytte til oss flere samarbeidsbedrifter og finne best mulige løsninger for våre arbeidssøkere.

 

Del dette innlegget

Del på Facebook
Del på Linkedin
Send på e-post

Flere artikler om tunet

Tunet kafe

Tunet kafè – midt i Leiret

Som en arbeids- og inkluderingsbedrift er vårt formål å skape gode og kvalifiserende arbeidsoppgaver for våre tilrettelagte ansatte. Vi vektlegger trygget og arbeidsglede, og kafè’en

Les mer
Ledig stilling

Karriereveileder søkes

Ønsker du en meningsfull og utfordrende jobb?
Tunet Arbeid og Karriere søker en karriereveileder i fast stilling som vil bidra til å skape motivasjon og

Les mer