Fra mandag 6. januar er vi i gang igjen med vår populære tradisjonsmatmeny. Menyen veksler med årstider og hva som er i sesong. Vi byr også på noen faste favoritter. Stor porsjon kr 160,- / Liten porsjon kr 130,- dersom ikke annet er oppgitt. Vi minner om at vi fra mandag til torsdag har åpent til kl 18.00, noe som gjør det mulig for flere å rekke en middag hos oss etter jobb. I ukene 2 til 9 ser menyen slik ut:
Mandager:
Fleskepannekake m. ertesuppe og flatbrød.
(Allergener: Melk, gluten, egg, selleri)
Tirsdager:
Seibiff m. stekt løk, revet gulrot, smeltet smør og poteter
(Allergener: Fisk, gluten, laktose)
Onsdager:
Potetrisk med sukker (kr 35,- pr stk)
(Allergener: Melk, gluten, egg)
Elgkarbonader m. grønnsaker, saus, kokte poteter, tyttebærsyltetøy, flatbrød
(Allergener: Egg, gluten, selleri, laktose, sennep)
Torsdager:
Klubb og duppe m. stekt flesk og grønnsaker
(Allergener: Melk, gluten, laktose)
Fredager:
Fiskegrateng m. revet gulrot (serveres kun stor porsjon)
(Allergener: Melk, gluten, egg, selleri, fisk, laktose)
