Tradisjonsmat fra mandag 6. januar

Del dette innlegget

Fra mandag 6. januar er vi i gang igjen med vår populære tradisjonsmatmeny. Menyen veksler med årstider og hva som er i sesong. Vi byr også på noen faste favoritter. Stor porsjon kr 160,- / Liten porsjon kr 130,- dersom ikke annet er oppgitt. Vi minner om at vi fra mandag til torsdag har åpent til kl 18.00, noe som gjør det mulig for flere å rekke en middag hos oss etter jobb. I ukene 2 til 9 ser menyen slik ut:

Mandager:

Fleskepannekake m. ertesuppe og flatbrød.

(Allergener: Melk, gluten, egg, selleri)

Tirsdager:

Seibiff m. stekt løk, revet gulrot, smeltet smør og poteter

(Allergener: Fisk, gluten, laktose)

Onsdager:

Potetrisk med sukker (kr 35,- pr stk)

(Allergener: Melk, gluten, egg)

Elgkarbonader m. grønnsaker, saus, kokte poteter, tyttebærsyltetøy, flatbrød

(Allergener: Egg, gluten, selleri, laktose, sennep)

Torsdager:

Klubb og duppe m. stekt flesk og grønnsaker

(Allergener: Melk, gluten, laktose)

Fredager:

Fiskegrateng m. revet gulrot (serveres kun stor porsjon)

(Allergener: Melk, gluten, egg, selleri, fisk, laktose)

Klubb og duppe er en klassiker. Ikke smakt det før? Ta en tur innom på en torsdag i tiden som kommer da vel?

 

Del dette innlegget

Del på Facebook
Del på Linkedin
Send på e-post

Flere artikler om tunet

Tunet kafe

Tunet kafè – midt i Leiret

Som en arbeids- og inkluderingsbedrift er vårt formål å skape gode og kvalifiserende arbeidsoppgaver for våre tilrettelagte ansatte. Vi vektlegger trygget og arbeidsglede, og kafè’en

Les mer
Ledig stilling

Karriereveileder søkes

Ønsker du en meningsfull og utfordrende jobb?
Tunet Arbeid og Karriere søker en karriereveileder i fast stilling som vil bidra til å skape motivasjon

Les mer