Tunet flytter til Storgata 17 – midt i Leiret

Endelig flytter Tunet Elverum til nye lokaler i Storgata 17, og vi ser frem til å presentere de fantastiske lokalene våre for alle kunder og andre nysgjerrige. Ta turen innom og opplev det selv.

Del dette innlegget

Alle avdelinger samlet under ett tak

Alle våre avdelinger, inkludert kaféen, rammeverkstedet, grafisk avdeling, produksjon og salg av hundemat under Sportsman’s Pride, vil flytte til de nye lokalene. Kaféen vil ha inngang fra Storgata, mens rammeverkstedet og den grafiske avdelingen vil ha inngang fra YC-torget.

Generalprøvedager – Utforsk før offisiell åpning

Vi åpner dørene for første gang den 3. januar og bruker denne dagen og torsdag 4. som generalprøvedager. Dette gir deg en fin mulighet til å utforske de nye lokalene før den offisielle åpningen.

Offisiell åpning med ordførerens deltagelse

Den offisielle åpningen finner sted fredag 5. januar kl. 11.00. Ordfører Lillian Skjærvik vil formelt innvie de nye lokalene, og vi vil servere gratis kaffe og kaker.

Lørdagsåpent – Gratis kaffe, boller, og omvisninger

Vi inviterer også til lørdagsåpent den 6. januar fra 10.00 til 14.00. Vi serverer gratis kaffe/saft og boller, og det vil være mulig å bli med på omvisninger i alle fire etasjene. Omvisningene starter kl. 11.30 og kl. 12.30.

 

ÅPNINGSTILBUD – fra 3. jan til og med lørdag 6. jan

  • Kafe Tunet: Svart kaffe og hvetebakst – kr 49,-
  • Rammeverksted: 40% på all innramming
  • Grafisk: 40% på all fotoprint

 

Vi gleder oss til å se deg i våre nye lokaler

Del dette innlegget

Del på Facebook
Del på Linkedin
Send på e-post

Flere artikler om tunet