Klar for 2022 med nye åpningstider og ny sesongmeny

Del dette innlegget

Med nye åpningstider og ny sesongmeny er kjøkkensjef Espen Dellerud og kollegene hans på kafeen til Tunet klare for det nye året.

-Vi har nå en enda mer innholdsrik sesongmeny, og vi viderefører den populære tradisjonen med klubb og duppe på torsdager. Da holder vi også åpent helt til klokken fem på ettermiddagen, sier kjøkkensjefen, som røper at hans egen favoritt fra vintermenyen er lever i fløtesaus.

Enda mer robuste og produktive med nye åpningstider

Med godt besøk i kafeen og stor aktivitet på cateringfronten, har 2022 begynt riktig bra for den folkekjære Tunet kafe. At åpningstiden er redusert fra klokken 18.00 til 16.00, har ikke lagt noen demper på etterspørselen. Snarere tvert imot.
-Det visste vi egentlig på forhånd før vi bestemte oss for å justere åpningstidene våre. Den klart største delen av omsetningen er på dagtid, og vi har lenge hatt meste av middagssalget før klokken fire på ettermiddagen. Nå har hele Tunet felles åpningstider, og det gir oss mulighet til å samle oss konseptuelt. Det gjør oss enda mer robuste og produktive, sier Geir Graff, som er nestleder på Tunet og som kan avsløre at fleskepannekaker med ertesuppe står aller øverst når han skal velge fra vintermenyen.

Enormt populær klubb og duppe

Klubb og duppe-torsdagene på Tunet er blitt svært populære langt utenfor Elverums grenser, og Dellerud og Graff forteller at mange kommer langveisfra for å nyte retten, som er en toppselger på Tunet. Av den grunn holder kjøkkenet åpent en time ekstra på torsdagene.
-Da jeg begynte her på Tunet i 2018, solgte vi fire, fem av denne retten i løpet av en vanlig torsdag. Nå er vi et sted mellom 25 og 30. Klubb og duppe er blitt utrolig populært i løpet av disse få årene, sier kjøkkensjef Dellerud, som forteller at mange også bestiller denne retten fra takeaway-menyen.

Gode og utviklende arbeidsplasser

Geir Graff og Espen Dellerud understreker at de nye åpningstidene gjør Tunet i stand til å følge opp sine ansatte på en enda bedre måte.

-Vi tenker annerledes om profitt enn de fleste andre. For oss handler det mindre om penger enn om å skape gode og utviklende arbeidsplasser for alle våre dyktige og høyt motiverte medarbeidere.

Nå har vi samlet oss slik at vi kan produsere enda mer og enda bedre, sier de to, og forteller at koronapandemien ikke har lagt noen demper på besøket i kafeen.
-Vi har tatt alle forhåndsregler, og gjestene våre er veldig godt fornøyde med smittevernet vårt. Vi har redusert antallet sitteplasser i kafeen, men til gjengjeld har vi satt inn ekstra bord i galleriet, så vi har godt med trygge plasser til å ta i mot enda flere kunder.

Del dette innlegget

Del på Facebook
Del på Linkedin
Send på e-post

Flere artikler om tunet