Utstillingsåpning 23. november – Christian B. Castberg

Del dette innlegget

Husker du elverumskunstneren Christian B. Castberg som hadde sin storhetstid på 80-tallet? Galleri T på Tunet har nå den glede av å kunne invitere til utstillingsåpning lørdag 23. november kl 14:00.

Christian B. Castberg (1928 – 1991)

Etter hva vi vet er dette den første separatutstillingen etter kunstnerens død i 1991, og utstillingen gjennomføres i samarbeid med Castbergs barn, Cathrine og Sven.

– Castberg hadde en omfattende produksjon, og mange vil spesielt huske hans bilder av forskjellige bygninger, eiendommer og steder i Elverum, sier Ulf Ertsås som er leder for Galleri T.

– Vi gleder oss til å presentere en del av hans arbeider ved denne utstillingen. Det er helt udiskutabelt at Castberg hadde en god strek og et blikk for det «store i det små». Bildene vil fortelle oss alle at det har skjedd mye i Elverum siden 80- årene da bildene ble laget. Castbergs bilder har derfor en enda større lokalhistorisk verdi i dag enn da de ble til.

Galleri T viser 30 arbeider av Castberg ved utstillingen. Dette er kunstreproduksjoner som er nummererte og signert av Castberg selv. Alle bildene vises utstilt innrammet med kunstglass fra rammeverkstedet til Tunet. I tillegg har vi mange bilder for salg uinnrammet.

Utstillingen vil bli åpnet av kultursjef i Elverum Kommune, Line M. Rustad, og vil stå til 15. januar 2020. Etter den tid vil vi fortsatt ha noen bilder oppe i galleriet, og Galleri T vil være stedet hvor du kan få kjøpt Castberg sine bilder i tiden fremover.

Velkommen til utstillingsåpning 23. november kl 14:00!

Del dette innlegget

Del på Facebook
Del på Linkedin
Send på e-post

Flere artikler om tunet

Tunet kafe

Tunet kafè – midt i Leiret

Som en arbeids- og inkluderingsbedrift er vårt formål å skape gode og kvalifiserende arbeidsoppgaver for våre tilrettelagte ansatte. Vi vektlegger trygget og arbeidsglede, og kafè’en

Les mer
Ledig stilling

Karriereveileder søkes

Ønsker du en meningsfull og utfordrende jobb?
Tunet Arbeid og Karriere søker en karriereveileder i fast stilling som vil bidra til å skape motivasjon og

Les mer