Variert og smaksfull suppemeny i Tunet kafé

Del dette innlegget

Våre kokker har satt sammen og produsert ny og smaksrik suppemeny i Tunet kafé. I vårt utvalgt  tilbyr vi også vegetariske- og veganske supper. Suppene er hjemmelagd i vårt profesjonelle kjøkken og passer ypperlig til lunsj utover høsten. Er du på farten og har det travelt, pakker vi enkelt inn din suppe i beger egnet for dette.

Alle våre supper serveres med vårt hjemmelagde brød og smør og koster kr 75,- pr porsjon.

Kremet kyllingsuppe

Kyllingsuppen er fyldig og smaksrik. I tillegg til kylling er suppa smaksatt med purreløk, rød paprika, gulrøtter og en touch av karri. Det hele er rundet av med creme fraiche.

Linsesuppe

Linsesuppen er kraftfull både i smak og utseende. Suppa inneholder smaker av appelsin og ingefær. Suppen er vegansk!

Kremet fiskesuppe

Fiskesuppen er fargerik og har rikholdig smak av fisk. Suppa inneholder også sellerirot, potet, løk, gulrot og matfløte. Kraften er hjemmelagd i vårt kjøkken!

Løksuppe

Klassisk fransk suppe med hjemmelaget snert. Suppen er smaksatt med ferske urter og er vegansk.

Grønnsakssuppe

Suppen inneholder sesongens ferske grønnsaker; løk, purreløk, gulrøtter, persillerot, hodekål, kålrot og potet. I tillegg har vi tilsatt røde linser for å gjøre suppen spennende i farge og fylde. Suppen er vegansk!

Gulrotsuppe

Suppen er fargerik med spenstig smak av ingefær og hvitløk. Kokosmelk gir suppen en god smaksavrunding. Suppen er vegetarisk.

Kremet blomkålsuppe

Høstens blomkål sammen med løk, melk og kraft gir en rund og smaksfull suppeopplevelse. Suppen serveres med stekt bacon!

Potet og purreløksuppe

En delikat og fløyelsmyk suppe med touch av hvitløk gjør denne klassikeren til en av høstens favoritter. Suppen er vegetarisk.

Her kan du lese om suppens historie.

Del dette innlegget

Del på Facebook
Del på Linkedin
Send på e-post

Flere artikler om tunet

Tunet kafe

Tunet kafè – midt i Leiret

Som en arbeids- og inkluderingsbedrift er vårt formål å skape gode og kvalifiserende arbeidsoppgaver for våre tilrettelagte ansatte. Vi vektlegger trygget og arbeidsglede, og kafè’en

Les mer
Ledig stilling

Karriereveileder søkes

Ønsker du en meningsfull og utfordrende jobb?
Tunet Arbeid og Karriere søker en karriereveileder i fast stilling som vil bidra til å skape motivasjon og

Les mer