Velkommen til «ny» og julepyntet kafé

Del dette innlegget

Fra mandag 23. november er kafeen åpen igjen, og den har fått en skikkelig ansiktsløftning. Nye møbler er på plass, og vi har pyntet til jul.

Stilfullt og ryddig

– De ansatte har gjort en formidabel innsats den siste uka for å få alt på plass. Resultatet har blitt veldig bra, og vi håper at våre gjester også vil sette pris på endringene som er gjort, sier daglig leder Toronn Asdahl Brunsell.

Vi mener vi har disponert plassen i lokalene på en bedre måte enn tidligere. Helhetsinntrykket er stilfullt og ryddig, med lun og hyggelig atmosfære. Se flere bilder nederst på siden.

Kaffe fra baristamaskin

Nytt fra mandag 23. er at vi også har fått på plass en «state of the art» baristamaskin. Dette har stått på ønskelisten lenge, og vi gleder oss til å kunne servere kaffe av ypperste kvalitet.

For å lære oss å bruke baristamaskinen har vi fått hjelp av det anerkjente firmaet Solberg og Hansen. For å feire nyanskaffelsen kjører vi spesialtilbud på kaffe ut året. Kaffevarianter uten melk, kr 15,- og varianter med melk kr 20,-. Vi tilbyr også kakao, og kaffe med smakstilsetninger av sirup.

En hylle i kafeen er fylt med julegodt fra Solberg og Hansen – her finner du kanskje den perfekte julegaven til noen som setter pris på god kaffe med noe søtt ved siden av?

Bilder: Kafeen i ny drakt, og jul hos Tunet:

 

 

 

Del dette innlegget

Del på Facebook
Del på Linkedin
Send på e-post

Flere artikler om tunet

Tunet kafe

Tunet kafè – midt i Leiret

Som en arbeids- og inkluderingsbedrift er vårt formål å skape gode og kvalifiserende arbeidsoppgaver for våre tilrettelagte ansatte. Vi vektlegger trygget og arbeidsglede, og kafè’en

Les mer
Ledig stilling

Karriereveileder søkes

Ønsker du en meningsfull og utfordrende jobb?
Tunet Arbeid og Karriere søker en karriereveileder i fast stilling som vil bidra til å skape motivasjon

Les mer