Wenche tok kompetansebevis innen kantinemedarbeiderfaget

Del dette innlegget

Vi mener det er viktig å få dokumentasjon på det du er flink til og mestrer. Det å ha et bevis som bekrefter at «dette er jeg skikkelig god på», gjør noe med deg. Alle er gode på noe!

Wenche Moberget har arbeidspraksis ved Sykehuset Innlandet avd. Elverum. Her jobber hun som kantinemedarbeider.

Varierte arbeidsoppgaver

Wenche forteller at jobben består av alt, fra å bake kaker og brød til å tilberede mat som skal ut i kantinen eller som skal serveres til pasienter. Wenche sier at hun har hatt interesse for matlaging og særlig baking, så lenge hun kan huske. Arbeidsoppgavene er varierte. Det som gjør jobben ekstra interessant er at ingen dager like og at arbeidsoppgavene er varierte. Hun forteller om et godt arbeidsmiljø med høy takhøyde, hvor latter og ikke minst humor er en del av hverdagen.

Får gode tilbakemeldinger

Kjøkkensjef Gunnar Heggelund fullroser Wenche og sier hun er en ressurs på kjøkkenet. Wenche smiler tilbake når han sier det og uttaler at hun har drømmejobben, stortrives ganske enkelt med å jobbe her.

Praktisk prøve

Den 07.06.2019 tok Wenche en praktisk prøve i kantinemedarbeiderfaget. Med utgangspunkt i tre mål fra kompetanseplanen i kantinemedarbeiderfaget valgte Wenche følgende meny i sin prøve: sommertallerken med focaccia brød. Til dessert laget hun en nydelig pavlovakake, pyntet med krem og bær. Wenche utførte oppgaven på en meget god måte. Maten smakte godt og var fint tilberedt og presentert. Wenche bestod prøven med glans.

Vi i Tunet gratulerer så mye med fremragende innsats!

Les artikkel om «alle er gode på noe»!

Del dette innlegget

Del på Facebook
Del på Linkedin
Send på e-post

Flere artikler om tunet