Årets samarbeidspartner 2018

Del dette innlegget

Vi arbeider for at personer med hull i CV´n skal få innpass i arbeidslivet. Hvert år kårer vi «årets samarbeidspartner – les hvem som fikk prisen for 2018!

Tunet Elverum AS har utnevnt Hakkebakkeskogen Naturbarnehage til «Årets samarbeidspartner 2018».

Blant et stort antall gode samarbeidspartnere i det lokale arbeidsliv, var 6 virksomheter nominert til prisen.

Vurdert opp mot kriteriene, ble Marie K.S Aalen og hennes engasjerte medarbeidere i Hakkebakkeskogen Naturbarnehage en verdig vinner. Som takk for et godt og konstruktivt samarbeid, fikk de en diplom og et gavekort på Tunet kafe og catering, pålydende kr. 2.000,-.

Aalen sier hun er stolt over å få denne prisen, og at hele staben er vinnere. Alle ansatte deltar aktivt i opplæring og veiledning av personer som gjennomfører arbeidspraksis i barnehagen. Derfor passer det veldig bra med en gave som alle kan få glede av. De ser for seg at gavekortet vil bli brukt til å servere noe ekstra godt på et personalmøte.

Hakkebakkeskogen Naturbarnehage har tilbud til 77 barn, fordelt på 4 avdelinger. De har mye å tilby arbeidssøkere som i regi av Tunet Elverum AS har praksis i barnehagen, med mål om å kvalifisere seg for ordinært arbeid.

Aalen opplever samarbeidet med Tunet som nyttig og lærerikt. Hun sier de ansatte må holde seg oppdatert, og se ting med litt andre øyne.

STOLTE VINNERE: Marie K.S Aalen (med diplom) og ansatte ved Hakkebakkeskogen Naturbarnehage mottar beviset på at de er utnevnt til «Årets Samarbeidspartner 2018» av Tunet Elverum AS.

 

 

 

 

 

 

 

 

Tidligere vinnere av vår gjeve pris som Årets sammarbeidspartner:

Fagmøbler

Europris

Tamnes Transport

Biltema

Meny

Intersport

 

 

Les mer om våre tilbud til personer med hull i CV´n her

 

Del dette innlegget

Del på Facebook
Del på Linkedin
Send på e-post

Flere artikler om tunet

Tunet kafe

Tunet kafè – midt i Leiret

Som en arbeids- og inkluderingsbedrift er vårt formål å skape gode og kvalifiserende arbeidsoppgaver for våre tilrettelagte ansatte. Vi vektlegger trygget og arbeidsglede, og kafè’en

Les mer
Ledig stilling

Karriereveileder søkes

Ønsker du en meningsfull og utfordrende jobb?
Tunet Arbeid og Karriere søker en karriereveileder i fast stilling som vil bidra til å skape motivasjon

Les mer