Fikk fast jobb under korona-krisen

Del dette innlegget

På tross av krevende tider skjer det også gledelige ting. En av våre arbeidssøkere har nemlig kommet ut i fast jobb under korona-krisen.

Espen Stenseth fra Elverum ble arbeidsledig i 2018 etter langvarige helseplager. Hans veileder hos NAV henviste ham etter hvert til AFT-tiltaket hos oss på Tunet i Elverum.

Les mer om AFT her

– Det var flere ting som plaget meg. Blant annet hadde jeg en skade i kneet som måtte jobbes med før det kunne bli aktuelt å komme ut i jobb igjen, sier Espen.

Vår karriereveileder Marthe Lindmo har fulgt opp Espen siden han kom inn i tiltak hos oss.

Espen Stenseth (til venstre) fikk i mai tilbud om 100% fast jobb hos SLK Maskin og Eiendom. Arbeidsgiver Sondre Kveseth i maskinen i bakgrunnen.

– Jeg har fått strålende god hjelp fra karriereveilederen. Selv om jeg sleit med ting opplevde jeg å bli «sett», og bli behandlet med respekt. Det har vært god dialog hele tiden, og en konstruktiv tilnærming for å løse mine utfordringer. Jeg kan egentlig ikke få fullrost den hjelpa jeg har fått hos Tunet, understreker Espen.

Tok maskinførerbevis

– I april/mai 2019 tok jeg maskinførerbevis, og tenkte at en jobb innen entreprenørvirksomhet kunne være noe for meg. Og i november samme år fikk jeg mulighet til å jobbe hos SLK Maskin og Eiendom i Elverum.

Siden den gang har månedene gått, og Espen har møtt jevnt og trutt på jobb hos SLK. Og det er tydelig at arbeidsgiver Sondre Kveseth også har vært fornøyd: Fra mai 2020 tilbød han Espen fast jobb i 100% stilling.

– Det var nesten som julekvelden og 17.mai på en gang da jeg fikk tilbudet. Hva er oddsen for at man skal få seg fast jobb midt under korona-krisen?

Stenseth er nå en glad mann i fast jobb, som ser lyst på fremtiden. Vi i Tunet Elverum er glade på Espen sine vegne, og ønsker ham og arbeidsgiver gode arbeidsdager framover.

–  Det er gledelig å høre at Espen er så fornøyd med den oppfølgingen og veiledningen han har fått hos oss. Det er dette vi brenner for. Det gir stor motivasjon og glede i hverdagen, hver gang vi opplever en suksesshistorie som dette, sier karriereveileder Marthe Lindmo.

Del dette innlegget

Del på Facebook
Del på Linkedin
Send på e-post

Flere artikler om tunet