Fikk fast jobb under korona-krisen

Del dette innlegget

På tross av krevende tider skjer det også gledelige ting. En av våre arbeidssøkere har nemlig kommet ut i fast jobb under korona-krisen.

Espen Stenseth fra Elverum ble arbeidsledig i 2018 etter langvarige helseplager. Hans veileder hos NAV henviste ham etter hvert til AFT-tiltaket hos oss på Tunet i Elverum.

Les mer om AFT her

– Det var flere ting som plaget meg. Blant annet hadde jeg en skade i kneet som måtte jobbes med før det kunne bli aktuelt å komme ut i jobb igjen, sier Espen.

Vår karriereveileder Marthe Lindmo har fulgt opp Espen siden han kom inn i tiltak hos oss.

Espen Stenseth (til venstre) fikk i mai tilbud om 100% fast jobb hos SLK Maskin og Eiendom. Arbeidsgiver Sondre Kveseth i maskinen i bakgrunnen.

– Jeg har fått strålende god hjelp fra karriereveilederen. Selv om jeg sleit med ting opplevde jeg å bli «sett», og bli behandlet med respekt. Det har vært god dialog hele tiden, og en konstruktiv tilnærming for å løse mine utfordringer. Jeg kan egentlig ikke få fullrost den hjelpa jeg har fått hos Tunet, understreker Espen.

Tok maskinførerbevis

– I april/mai 2019 tok jeg maskinførerbevis, og tenkte at en jobb innen entreprenørvirksomhet kunne være noe for meg. Og i november samme år fikk jeg mulighet til å jobbe hos SLK Maskin og Eiendom i Elverum.

Siden den gang har månedene gått, og Espen har møtt jevnt og trutt på jobb hos SLK. Og det er tydelig at arbeidsgiver Sondre Kveseth også har vært fornøyd: Fra mai 2020 tilbød han Espen fast jobb i 100% stilling.

– Det var nesten som julekvelden og 17.mai på en gang da jeg fikk tilbudet. Hva er oddsen for at man skal få seg fast jobb midt under korona-krisen?

Stenseth er nå en glad mann i fast jobb, som ser lyst på fremtiden. Vi i Tunet Elverum er glade på Espen sine vegne, og ønsker ham og arbeidsgiver gode arbeidsdager framover.

–  Det er gledelig å høre at Espen er så fornøyd med den oppfølgingen og veiledningen han har fått hos oss. Det er dette vi brenner for. Det gir stor motivasjon og glede i hverdagen, hver gang vi opplever en suksesshistorie som dette, sier karriereveileder Marthe Lindmo.

Del dette innlegget

Del på Facebook
Del på Linkedin
Send på e-post

Flere artikler om tunet

Informasjon

Vi har laget musikkvideo

En fantastisk tekst (og musikk) av Arne Meldal, og herlig video laget av Trad film. Vi er skikkelig stolte av arbeidsplassen vår, og håper alle

Les mer