Møt vår nye kjøkkensjef!

Del dette innlegget

Tunet kafé har ansatt Espen Dellerud som kjøkkensjef.

Espen har alltid hatt utferdstrang, og har jobbet som kjøkkensjef flere steder i Norge. -Nå er det godt å komme  hemmat, sier sørskogbygdingen med familie og solide røtter ved Lisjøen i Elverum.

Espen Dellerud (43) gleder seg til å starte i ny jobb.

Spennende konsept

Kjøkkensjefen tar med seg bred erfaringskompetanse fra tidligere arbeidsforhold, de siste fra Høyskolen i Hedmark og Vestre Toten kommune. Han har ledet sine avdelinger med stor suksess, og kan vise til gode resultater.

Han er kreativ og levende engasjert i mat; råvarer og norsk tradisjonskost. -Jeg synes konseptet i Tunet kafé  er spennende, og dette ser jeg fram til å utvikle videre, -forteller han ivrig fra en av kafeens lenestoler. Espen er en foretaksom fyr, han bobler nesten over av ideer og er klar på at Tunet kafé har et  vekstpotensiale. Samtidig er han tydelig på at det er viktig å utvikle det etablerte. – Først vil jeg videreutvikle kafeens lunsjkonsept! Kanskje med noen vegetarretter, – grillet og fylte paprikaer, kanskje? Sesongbasert og hjemmelagde supper, salater, wraps – til å spise her eller ta med seg – for folk i farta? Her finnes bare muligheter, konstaterer Espen.

Et allsidig ja!-menneske

Espen snakker seg varm om Norsk matkultur, og om vår rike tilgang til de aller beste råvarene. Selv tar han gjerne med seg fiskestanga på tur, aller helst til ei elv hvor ørreten vil bite på spinner`n. Han er en allsidig fyr, med flere interesser, også som hobbymusiker. Han spiller bass i bandet Memory Lane – som har spilleoppdrag på ulike etablissement i Innlandet.

Kjøkkensjefen karakteriserer seg sjøl som et ja!-menneske. -Kunden skal forvente et solid produkt, levert til avtalt tid! Han forteller at han er flink til å planlegge, jobber effektivt, er serviceinnstilt og kreativ. Sist men ikke minst – han har god og humørfylt dialog med sine kunder!

Fremoverlent kjøkkensjef

Espen gleder seg å bli kjent med sin nye arbeidsplass og ta fatt på nye og spennende oppgaver i et velfungerende kjøkken, en kafé med supert interiør, – i en bedrift med godt arbeidsmiljø, god organisasjonsstruktur og et miljø som er åpen for utvikling og forandringer. Han ser frem til å bidra til å utvikle både konseptet og medarbeiderne i Tunet kafé. Han forteller om at fornyelse er viktig, selv om man holder på tradisjonene – og at hardt arbeid alltid betaler seg!

Hans foreldre drev eget bakeri, og familiens resepter holdes i hevd. – Kanskje vil du kjenne lukten av fersk bakverk neste gang du besøker Tunet?!

 

Del dette innlegget

Del på Facebook
Del på Linkedin
Send på e-post

Flere artikler om tunet