Vi satser på unge krefter!

Del dette innlegget

Ung og nyutdannet, med pågangsmot og nyere kunnskap – det bør være en styrke! -Mange arbeidsgivere søker etter folk med erfaring og da kan det bli vanskelig å komme igang å få denne erfaringen, sier Marthe (24) og Line (25).

Marthe og Line er våre to nye medarbeidere. De skal arbeide med karriereveiledning i tiltakene AFT og VTA. Les mer om tiltakene her!

Hvilke forventninger har dere til jobben som karriereveileder ?

-Jeg gleder meg til å møte folk og jobbe sammen med dem, sier Marthe og fordyper; hjelpe til på veien, finne rett jobb. – Se at andre opplever mestring, tilføyer Line. Begge snakker de om å arbeide for økt livskvalitet.

Marthe Lindmo har bachelorutdanning i sosialt arbeid og innehar tittelen sosionom. Hun skrev sin fordypningsoppgave om barnefattigdom og hva dette medfører for den enkelte spesielt og samfunnet generelt. Hun har også mange års erfaring som selger og har vært miljøterapeut de siste årene. Marthe har stor tro på sosial kapital og empowerment, -og at man sammen skal få til det beste for arbeidssøkere på sin veg mot ordinært arbeid. Hun er en trygg person, som lytter til dine mål og vil være løsningsorientert for å øke din livskvalitet gjennom arbeid.

 

 

 

Line Dokkedal er nylig utdannet innen folkehelsearbeid og har stor interesse for arbeidshelse, livskvalitet og mestring. I tillegg er hun utdannet som personlig trener, med fordypning i ernæring. Et av hovedfokusene i hennes utdanning har vært metoder for veiledning og coaching overfor enkeltindivider og grupper, samt prinsipper for veiledning knyttet til livsstilsendring. Hun brenner for å hjelpe arbeidssøkere til og nå sine mål.  Line er god til å lytte og se den enkeltes individuelle behov.

 

 

 

En kompetansearbeidsplass

-Vi har inntrykk av at Tunet har et godt arbeidsmiljø og bred fagkompetanse blant de ansatte. Tunet har mange ulike arenaer – og er en kompetansearbeidsplass! Vi ønsker å lære mer og er sikker på at Tunet har mye å tilby i så henseende. Tunet er et anerkjent navn innen sitt fagområde, oppnår svært gode resultater og får oppmerksomhet for sin kvalitet og resultater langt utenfor Elverum. Vi er så glad for at Tunet satser på unge og nyutdannede, – og vi gleder oss stort til å arbeide innen våre interesseområder og som vi har utdannet oss innen, -slik at vår kompetanse kommer til nytte for andre, sier de to nye medarbeiderne.

Del dette innlegget

Del på Facebook
Del på Linkedin
Send på e-post

Flere artikler om tunet

Tunet kafe

Tunet kafè – midt i Leiret

Som en arbeids- og inkluderingsbedrift er vårt formål å skape gode og kvalifiserende arbeidsoppgaver for våre tilrettelagte ansatte. Vi vektlegger trygget og arbeidsglede, og kafè’en

Les mer
Ledig stilling

Karriereveileder søkes

Ønsker du en meningsfull og utfordrende jobb?
Tunet Arbeid og Karriere søker en karriereveileder i fast stilling som vil bidra til å skape motivasjon

Les mer