Tunet logo liggende hvit

Et fellesskap inspirert av arbeidsglede

Øvrige tjenester

I tillegg til salgsprodukter og tjenester, så utfører Tunet Arbeid & Karriere flere andre oppgaver. Her kan du lese om disse.

SOLSKIFER

Tunet Arbeid & Karriere har også produksjonsoppgaver for andre bedrifter. En av disse er Solskifer AS på Jømna.

Vi utfører flere tjenester for Solskifer AS. Som et ledd i deres produksjon har vi på Tunet fått ansvar for noen gode og enkle oppgaver. 

Alle solcellepanelene skal festes til tak og til hverandre. Til dette trengs det festebraketter i 2 størrelser. Tunet bistår her med å kappe disse ut fra 6 m lange aluminiumsprofiler. Deretter borrer vi et skruehull i de største brakettene.

I tillegg bistår vi med å påføre festemateriell (dobbelsidig tape) til de elektriske koblingsboksene. Dette er nødvendig og tidkrevende, og således en meget fin oppgave for oss.

TRANSPORTTJENESTER

Vi kan være din transportør 

I dag har Tunet oppdrag fra Floriss blomster om daglig å kjøre ut buketter som er bestilt med hjemmelevering. Her er det store variasjoner ut fra sesong, men vi har fleksibilitet og ordner det meste.

Tunet både selger og håndterer hundefôret Sportsman’s Pride. Vi kjører også paller med dette ut til NJFF sine lokallag når dette er hensiktsmessig. 

ORDREKONTOR

Vi har etablert en arbeidsstasjon som utfører kontortjenester. Dette gjør vi mest internt, men planlagt utvidelse av oppgavene til også å være et ordrekontor hvor vi kan hjelpe bedrifter med kundeoppfølging, mottak av ordre og fakturering.

RENHOLD

Tunets nye lokaler er nærmere 1700 kvm, og her utfører vi alt renhold selv. Dette er en oppgave som er fysisk litt krevende, men utrolig viktig.

Vi sørger for at god kompetanse og opplæring blir gitt, slik at jobben ikke belaster mer enn nødvendig.

KONTAKT TUNET

Arbeidsleder Tunet

Hans-Petter Småriseth

Hans-Petter er ansatt som arbeidsleder på vår produksjons- og makuleringsavdeling. Han har alltid jobbet med utvikling av mennesker, og skaper gode relasjoner til de aller fleste han møter. Hans-Petter er positiv, imøtekommende og serviceinnstilt og trolig et meget godt eksempel på hvordan en jovial fyr er. Det er en glede å jobbe med Hans-Petter. 

En mann iført en mørkeblå skjorte med logoen "TUNET" står foran en fargerik utstilling av assorterte rammehjørner. Han smiler og vender mot kameraet, og gir fra seg en følelse av ekspertise som om han skulle diskutere makulering.