Et vanlig hvitt rektangel uten synlig innhold eller merkbare funksjoner.

Et fellesskap inspirert av arbeidsglede

En blank hvit bakgrunn, perfekt for å vise frem grafiske tjenester.

Vi på Tunet Grafisk leverer skreddersydde grafiske løsninger til privatpersoner og bedrifter. Du får god oppfølging og produkter med høy kvalitet, av våre dedikerte ansatte. For oss er det ordentlig viktig at alle kunder er godt fornøyde med vår leveranse, og opplevelsen som kunde.

STORFORMAT PRINT OG GRAFISKE TJENESTER

Tunet Grafisk kan printe dine bilder til store formater som passer på vegg. Vår avanserte kunstprinter garanterer høykvalitetsbilder i alle størrelser.

Besøk oss for inspirasjon, og la vårt rammeverksted gi liv til bildene dine med stilige rammer. 

Ønsker du å bevare minner eller fornye gamle fotografier? Vi tilbyr også tjenester som inkluderer foto scanning, retusjering, reparering, digitalisering av gamle bilder, og utskrift av nye. Priser tilpasses individuelt basert på omfang og kompleksitet av arbeidet.

KOPIERING OG MASSEUTSENDELSE

Skal din bedrift sende ut mange brev? Å sende post til mange mottakere er ofte tid- og ressurskrevende. Derfor gjør Tunet gjerne jobben for deg.

 

Vi tilbyr sikker filoverføring, printer dine dokumenter, pakker i konvolutter, frankerer og leverer til Posten Norge. Tunet grafisk har gode løsninger som utfører denne jobben. 

Våre masseutsendelser omfatter blant annet:

  • Fakturaer
  • Lønnsoppgaver
  • Informasjonsbrev
  • DM-er
  • Årsoppgaver
  • Kalendere
  • Markedsmateriell

 

BYGGTEGNINGER

Produksjon av tekniske tegninger fra papir eller digital fil. Kopiering/plotting på 75 gr. hvitt papir er standard, men vi leverer også tyvek tegninger (værbestandig). Største bredde er 91 cm og tilnærmet uendelig lengde.

Farget papir i rødt og blått kan skaffes. Spesialiserte tjenester for arkitekter, bygg- og anleggsbransjen, oljerelaterte virksomheter, shipping, offentlig sektor m.m:

  • Tegningskopiering/plotting
  • Ferdiggjøring
  • Scanning/Digitalisering/Vektorisering

 

A4 bretting – bretting slik at tegningen har samme mål som et A4 ark.

BROSJYRER, FLYERS & FOLDERE

Fra bedriftsbrosjyrer til sanghefter for konfirmasjonen, og reklamefoldere – vi lager det du trenger.

Du kan fritt velge mellom ordinære ark størrelser, fra A5 til A3 format. Vi kan også tilby en mengde forskjellige papirkvaliteter, med eller uten farge. Papirkvaliteten spenner seg fra 80 til 350 gram. Vi kan også innbinde eller stifte din produksjon på stedet, eller montere den ferdig i permer hvis du ønsker det. Vi foretar også forstørring av bilder og kopiering av attester for privatpersoner.

VISITTKORT OG INVITASJONER

Unike visittkort
Bedriften din er unik, og derfor bør visittkortene dine være det også. Enten det er for å gi et førsteinntrykk, belønne stamkunder med et lojalitetskort eller gi fornøyde kunder kontaktopplysningene dine til neste gang, så er vi her for å hjelpe. Design et kort som passer til bedriftens personlighet og stil.

Mange alternativer
Velg mellom vanlig, tradisjonelt papir og tykkere papirkvalitet og spesielle overflater som vekker oppmerksomhet.

ROLL-UPS

Trenger du et blikkfang?

Vi har løsningen!

Våre designere og dyktige produksjonsfolk står klare til å lage roll-ups som er helt unike for deg. Vi tar oss av alt fra design og trykk til montering på robuste stativer.

Glem kjedelige bannere!

Med roll-ups får du et profesjonelt og stilig blikkfang som trekker oppmerksomhet. Vi skreddersyr design sammen med deg, slik at du får den beste løsningen for ditt behov.

PASSFOTO

Trenger du et passfoto?  Besøk oss alle hverdager fra 10-14 på drop-in, eller kontakt oss for å avtale tid.

Våre passfoto er ikke bare for pass, men også ideelle for busskort, bankkort, visum og mer. Mange visum trenger egne størrelser på passfoto. Dette har vi kunnskap om, og lager det du trenger. 

BILDEFREMKALLING

Med tusenvis av bilder på mobilen kan det være en utfordring å finne det perfekte bildet. Vi løser problemet ved å tilby fotoprint av høy kvalitet fra diverse digitale lagringsmedier – enten det er minnekort, minnepenner eller utvalgte mobiltelefoner.

Vår fotoprint er tilgjengelig i forskjellige dimensjoner: 10×15, 15×15, 15×20, 20×25, 20×30 og panoramaprint. For best resultat, velg ut bildene på forhånd og samle dem i en egen album på telefonen eller overfør dem til en minnepenn.

I tillegg tilbyr vi et variert utvalg av ferdigproduserte rammer i standard størrelser og praktiske fotoalbum.

Våre priser starter fra kun ca. 6 kr per bilde, med en liten startsavgift på 40 kr. 

BUTTONS

Vi har investert i buttons-produksjonsutstyr, og vi er klare til å gi liv til dine kreative ideer. Enten det er for bedriftsarrangementer, kampanjer eller personlige anledninger, tilbyr vi buttons i to størrelser. 

Uansett hvor små opplag du trenger, er ingenting for lite for oss. La oss sammen skape en minneverdig og visuelt imponerende opplevelse med våre skreddersydde buttons.

Pris: 10 kr pr stykk

Eksponering på søppelkasser i Elverum

Tunet er ansvarlig for alle søppelkassene i Leiret, og derigjennom også plakatene på dem. Du kan leie denne unike reklameplassen med 45 søppelkasser og 90 plakater, sentralt i Leiret.

Med dette vil du bli meget sterkt synlig, og ha dominerende oppmerksomhet fra Elverum Ungdomsskole og til Kremmertorget. Vi kan ta hånd om alt – fra det grafiske til trykking, oppsetting og fjerning. Størrelsen er 50×70 cm.

Velg hvilken uke du ønsker (mandag – mandag), om du ønsker hel dekning (90 plakater – på begge sider av søppeldunkene) eller halv dekning (45 plakater – en på hver søppeldunk) og om du ønsker at vi gjør den grafiske jobben eller om du gjør den selv.

Priser

Du har muligheten til å kjøpe 90 plakater med ulikt design på halvparten (45 plakater av hvert design). Dette gir deg sjansen til å eksponere to forskjellige reklamebudskap fra samme selskap på hver sin side av søppelkassene.

Ved trykk av flere plakater med individuelt forskjellig design på hver plakat, vil prisene være 50% høyere. Prisene er basert på at designet av plakatene leveres ferdig som en pdf-fil til Tunet.

Ved grafisk design av plakatene vil dette være en tilleggstjeneste med egen pris.

KONTAKT TUNET GRAFISK

Arbeidsleder Tunet Rammeverksted

Marius S. Dæhli

Marius er vår arbeidsleder på rammeverkstedet. Han har en bakgrunn fra bl.a Studio Westjordet, og har gått studier innen digital medieproduksjon.

Marius er serviceinnstilt og imøtekommende, som alle våre kunder kan komme innom og oppleve.

En mann i en marineblå Tunet-genser står smilende foran en veggutstilling av forskjellig fargede og formede bilderammer på det lokale rammeverksted.