Tunet logo liggende hvit

Et fellesskap inspirert av arbeidsglede

Hundefor

Tunet er fohandeler av hundefôr fra Sportsman’s Pride. Dette er et amerikansk hundefôr av høyeste kvalitet som er anbefalt av Norges Jeger- og Fiskerforbund. Medlemmer av NJFF har fått rabatterte priser siden 2006.

SPORTSMAN´S PRIDE

Vi selger sekker på 15 kg av dette kvalitetsfôret. Du kan henvende deg til Tunet Rammeverksted/Grafisk.

Sportsman’s Pride er opprinnelig et Amerikansk hundefôr som fram til 2009 ble importert fra USA, men produseres nå i Tyskland, på en topp moderne fabrikk. 

Oppskriften på dette populære fôret er i henhold til kravene i EU. Sportsman’s Pride er utviklet for alle hunderaser.

AVTALEN MED NJFF

Som medlem av Norges Jeger- og Fiskerforbund får du rimelig hundefôr av høy kvalitet. Utsalget i Elverum er hos oss på Tunet.

Ved å benytte deg av denne medlemsfordelen kan du spare tusener i året på hundefôr. Fôret kan du kjøpe gjennom alle NJFF sine lokallag. I Elverum er det vi som er utsalget. Kom innom Tunet Rammeverksted og Grafisk på YC Torget.

Priser for medlemmer

15 kg Professional kr 575,-
15 kg Puppy kr 560,-
15 kg Senior & Light kr 545,-
15 kg Maintenance kr 545,-

Hvis du ikke er medlem, så får du fortsatt kjøpe hundefôr av oss, og det er fortsatt veldig billig og bra. Alle fôrtypene kommer i 15 kg sekker og koster 649,-.

PRODUKTER

En 15 kg pose med Sportsman's Pride profesjonell formel super premium Hundefor med 31 % protein og 22 % fett. Vesken har en logo og fremhever fordeler som høy kvalitet og ekstra smak.

SPORTSMAN`S PRIDE HØYENERGI VOKSEN SUPER PREMIUM HUNDEFOR 15 KG

Pris: 649,-
Medlemmer i Norges Jeger- og fiskerforbund: 575,-
En rød og gul Sportsman's Pride Super Premium Adult Formula Hundefor-pakke, 15 kg, med 26 % protein og 18 % fett, med funksjoner som pengene-tilbake-garanti, naturlig bevaring og høy kvalitet.

SPORTSMAN`S PRIDE VOKSEN AKTIV SUPER PREMIUM HUNDEFOR 15 KG

Pris: 649,-
En gul og grønn pose med Sportsman's Pride Super Premium Hundefor, Lamb & Rice-smak. Den veier 15 kg og har 24 % protein og 14 % fett, noe som sikrer kvalitet, smak og aksept for hunden din.

SPORTSMAN`S PRIDE LAM & RIS SUPER PREMIUM HUNDEFOR 15 KG

Pris: 649,-
Gul og svart Sportsman's Pride Maintenance Adult Super Premium Hundefor, 15 kg, med 25 % protein og 13 % fett. Funksjoner inkluderer en pengene-tilbake-garanti, naturlig bevart, høy kvalitet og ekstra velsmakende.

SPORTSMAN`S PRIDE VEDLIKEHOLD VOKSEN SUPER HUNDEFOR 15 KG

Pris: 649,-
Medlemmer i Norges Jeger- og fiskerforbund: 545,-
Emballasje av Sportman's Pride Puppy Super Premium Hundefor med 29 % protein og 17 % fett. Den veier 15 kg og gir pengene-tilbake-garanti, høy kvalitet, naturlig bevaring og høy aksept.

SPORTSMAN`S PRIDE VALP SUPER PREMIUM HUNDEFOR 15 KG

Pris: 649,-
Medlemmer i Norges Jeger- og fiskerforbund: 560,-
En 15 kg pose med Sportsman's Pride Senior & Light super premium hundefor. Funksjoner inkluderer 20 % protein, 9 % fett, høy super premium kvalitet, ekstra smak og høy aksept.

SPORTSMAN`S PRIDE SENIOR SUPER PREMIUM SENIOR HUNDEFOR 15 KG

Pris: 649,-
Medlemmer i Norges Jeger- og fiskerforbund: 545,-
Etikett på et hundematprodukt kalt "Sportsman's Pride" (Hundefor) med 31 % protein og 22 % fett. Den har fordeler som en pengene-tilbake-garanti, naturlig bevaring, høy kvalitet, god smak og styrkeforbedring.

SPORTSMAN`S PRIDE HØYENERGI VOKSEN SUPER PREMIUM HUNDEFOR 3 KG

Pris: 220,-
Et merke for Sportsman's Pride Puppy Super Premium Hundefor fremhever 29 % protein og 17 % fett, med funksjoner som en pengene-tilbake-garanti, naturlig bevaring, overlegen kvalitet, ekstra smak og høy aksept.

SPORTSMAN`S PRIDE VALP SUPER PREMIUM HUNDEFOR 3 KG

Pris: 210,-

KONTAKT TUNET

Arbeidsleder Tunet

Hans-Petter Småriseth

Hans-Petter er ansatt som arbeidsleder på vår produksjons- og makuleringsavdeling. Han har alltid jobbet med utvikling av mennesker, og skaper gode relasjoner til de aller fleste han møter. Hans-Petter er positiv, imøtekommende og serviceinnstilt og trolig et meget godt eksempel på hvordan en jovial fyr er. Det er en glede å jobbe med Hans-Petter. 

En mann iført en mørkeblå skjorte med logoen "TUNET" står foran en fargerik utstilling av assorterte rammehjørner. Han smiler og vender mot kameraet, og gir fra seg en følelse av ekspertise som om han skulle diskutere makulering.