Et vanlig hvitt rektangel uten synlig innhold eller merkbare funksjoner.

Et fellesskap inspirert av arbeidsglede

En blank hvit bakgrunn, som minner om den rolige stemningen på Tunet Kafe.

Tunet kafé tilbyr et utvalg av ferske påsmurte rundstykker, baguetter og andre påsmurte brødvarer. Vi har også hjemmelaget hvetebakst, vafler og nydelige kaker i disken. Spis i kafeen eller ta med. 

I tillegg serverer vi velsmakende varmmat på bestilling for de som ønsker det. 

Sjekk ut vår nye lunsjmeny.

Du kan også bestille konditorvarer og catering direkte fra vårt kjøkken. Utforsk våre menyer for å finne noe som passer dine preferanser.

Har du spesielle ønsker eller behov utover det som er standard hos oss? Ta gjerne kontakt, så vil vi skreddersy et tilbud som passer perfekt for deg.

TUNET KAFÉ

Opplev vår herlige baristakaffe fra Solberg & Hansen og nyt en cappuccino sammen med vår hjemmelagde napoleonskake. 

Utforsk vårt varierte utvalg av varme og kalde lunsjretter, hvor vår hjemmelagde clubsandwich utmerker seg som en favoritt blant våre gjester.

Varmmaten serveres fra klokka 11 og helt frem til 30 minutter før stengetid, slik at du kan nyte et deilig måltid når det passer best for deg. Velkommen til en smaksopplevelse på Kafé Tunet.

KONDITOR

Vår konditor lager de herligste kaker til enhver anledning.

Enten det er bryllup, dåp, konfirmasjon eller en annen minneverdig anledning, kan vi lage herlige kaker som passer dine ønsker og behov. 

Våre kaker har allerede vunnet mange hjerter, og vår konditor er heldigvis en travel person. 

For å sikre at vi kan lage den ideelle kaken for deg, anbefaler vi å kontakte oss så tidlig som mulig. Jo tidligere du tar kontakt, desto større er sjansen for at vi kan skape en unik og deilig kake som vil gjøre din spesielle anledning enda mer minneverdig.

Catering

Planlegger du bryllup, dåp, konfirmasjon eller en annen spesiell begivenhet? La oss være med på å gjøre dagen ekstra minneverdig med våre deilige cateringretter og spesiallagde kaker, som oppfyller dine ønsker og smaksløker.

For å sikre at vi kan skape den perfekte rammen for deg, anbefaler vi at du tar kontakt så tidlig som mulig. Jo tidligere du planlegger, desto større er sjansen for at vi kan lage en unik og deilig opplevelse som vil være prikken over i-en på din spesielle anledning.

Utkjøring etter avtale

Avbestillinger og endringer

  • må være godkjent av oss senest 4 virkedager før selskap/arrangement
  • senere enn 4 virkedager faktureres 50% av beløpet
  • som skjer 1 virkedag før eller samme dag som avtalt levering faktureres 100% av beløpet

Kontakt oss om noe er uklart

Lunsjavtale for bedrifter

Er du lei av den daglige rutinen med matpakke? Ønsker du å gi bedriftens lunsj en forfriskende oppgradering? Da kan du heller gå for ferdig påsmurte baguetter eller en herlig porsjon varmmat fra vårt kjøkken.

Eller hva med å avslutte arbeidsuken på en smakfull måte med noe ekstra godt til kaffen på fredag?

Kafé Tunet er klare til å skreddersy en løsning som passer perfekt for dine behov og ønsker. Gjør lunsjtidene og kaffepausene på jobben til en kulinarisk opplevelse med våre deilige alternativer.

utleie av lokaler

Sammen med catering har vi også lokaler til utleie. Du kan leie vår kafé utenom åpningstidene, eller et stort møterom med plass til opptil 50 personer.

Vi kan dekke opp etter ditt ønske, og det er også stor skjerm tilgjengelig om du trenger det.

Vi leier også ut det store møterommet til årsmøter og andre sammenkomster. Her kan vi servere kaffe, og enkel bevertning ved behov.

KONTAKT TUNET KAFÈ

Kjøkkensjef Tunet Kafé

Kjersti M. Nordhagen

Kjersti har til tross for ung alder masse erfaring som kokk og leder. Hun er sulten på mer kompetanse og viser det tydelig gjennom nysgjerrighet og lærelyst. Tidligere har hun vært kjøkkensjef for Favn, Hotel Central og Scandic Elgstua.

Kjersti Mellembakken Nordhagen