Tunet logo liggende hvit

Et fellesskap inspirert av arbeidsglede

For privatpersoner

Vi tror på et inkluderende samfunn for alle.

I over 30 år har vi jobbet sammen med kommuner, bedrifter og NAV for å utvikle mennesker til arbeid eller utdanning. Å ha en meningsfylt hverdag betyr mye, å få hjelp til å se sine styrker betyr ofte enda mer.

På oppdrag fra NAV har vi Arbeidsforberedende Trening (AFT) og Varig Tilrettelagte Arbeidsplasser (VTA).

AFT (Arbeidsforberedende trening)

Arbeidsforberedende trening er et tilbud for deg som har behov for arbeidsrettet opplæring og utprøving grunnet en midlertidig nedsatt arbeidsevne med sammensatte bistandsbehov. Formålet med tilbudet er å prøve ut din arbeidsevne, samt styrke din mulighet for ordinært arbeid eller utdanning. 

VTA (Varig tilrettelagt arbeid)

Tilrettelagt arbeid er for dem som mottar uføretrygd eller vil motta dette i nær fremtid, og trenger spesiell tilrettelegging og oppfølging i arbeidshverdagen. Tunet har flere arenaer tilgjengelig for denne typen tilrettelegging.

vekstverket

Vekstverket er et tilbud for deg som mottar sosialstønad og trenger hjelp til å skaffe arbeid eller fortsette utdanning. I dag har Vekstverket 15 plasser med løpende inntak fra NAV.

Utdanningsveiledning / Karriereveiledning

  • Lurer du på hvilken utdanning du skal velge?
  • Hva som passer best for deg?
  • Hva du skal du bli når du blir stor?

 

Vårt mål er at du tar valg som gjør at du begynner på et utdanningsløp du trives i og mestrer. Det mener vi vil føre til at du lettere finner en karrierevei og jobb du ikke vil angre på. 

LÆREKANDIDATER

Vi er godkjent lærebedrift gjennom Opplæringskontoret Vekst Innlandet.
Vi tilbyr gjennom dette lærekandidatløp i ulike fag for personer som har gått tilrettelagt løp på videregående skole.
Vi er godkjent i:

  • Salgsfaget
  • Ernæringskokk
  • Grafisk produksjonsteknikk
  • Barne- og ungdomsarbeider.

Lærerløpet kan gjennomføres i sin helhet på våre interne arbeidsstasjoner, eller i et samarbeid med ordinære bedrifter i Elverum.

KONTAKT TUNET

Faglig leder

Marius Alexander Sletvold

Marius, vår faglige leder innen arbeid- og inkludering, er utdannet barnehagelærer og spesialpedagog med spesialisering innen lærevansker. Med bred erfaring fra skolesektoren prioriterer Marius trivsel og mestring for alle. Han er kjent for sin ærlighet, optimisme, og en allsidig interesse for sport

En mann med briller og bart har på seg en marineblå glidelåsjakke med «TUNET»-logo. Han står innendørs med uskarp bakgrunn og virker nærgående. Ta gjerne kontakt eller kontakt oss for eventuelle spørsmål.