Tunet logo liggende hvit

Et fellesskap inspirert av arbeidsglede

Kontakt oss

Storgata 17
2408 Elverum

Telefon: 62 43 20 90
Send epost

Åpningstider
Mandag–fredag: 09:00-16:00
Lørdag og søndag: stengt

En hvit kontur av en stilisert "T" og firkant kombinert, satt mot en oransje sirkulær bakgrunn, inviterer seerne til å kontakte oss.
En grafikk av en grønn 'T'-form med en hvit lastebil som kommer ut av den og pikselerte firkanter bak, alt inne i en grønn sirkulær bakgrunn, perfekt for å illustrere "kontakt oss".
Ikon for en stilisert bokstav 'T' med en blyant og linjal som krysser den, symboliserer design eller typografi, mot en mørkeblå sirkulær bakgrunn. For mer informasjon eller henvendelser, ikke nøl med å kontakte oss.
En stilisert kaffekopp med damp ved siden av en stor bokstav 'T' på en sirkulær rødbrun bakgrunn inviterer deg til å kontakte oss.

Ledelse og Administrasjon

toronn Asdahl Brunsell

Daglig leder
mobil: 478 60 733
Send epost

Toronn er daglig leder i Tunet. Hun har bred og ulik arbeidserfaring, fra Forsvaret, kommunen, NAV og tiltaksbransjen. Toronn er opptatt av muligheter – å finne dem og utvikle dem videre. Menneskene i jobben betyr mye for henne – og det er trivsel, personlig- og faglig utvikling som veier aller tyngst.

Geir Graff

Nestleder
mobil: 934 59 260
Send epost

Geir, nestleder med militær bakgrunn, har omfattende erfaring innen håndball, både administrativt og som trener. Han ser mening i å arbeide med menneskers utvikling og finner spenning i å kombinere sitt lederskap med lidenskapen for idrett. Geir trives med å skape meningsfulle opplevelser og bidra til vekst i en dynamisk arbeidssituasjon.

Marius Alexander Sletvold

Faglig leder
mobil:984 90 202
Send epost

Marius, vår faglige leder for arbeid og inkludering, er erfaren barnehagelærer og spesialpedagog med fokus på lærevansker. Han har ansvaret for tjenestetilbudet og kvalitetssikring. Med bred erfaring fra skolesektoren prioriterer Marius relasjoner, og han er opptatt av at alle skal føle seg sett og oppnå mestring. Marius er ærlig, optimistisk og har en lidenskap for sport.

Hege Ann Nilsen

Opplæringskoordinator
mobil: 977 93 924
Send epost

Hege Ann er vår nye opplæringskoordinator og kommer til oss fra Hakkebakkeskogen Naturbarnehage. Her har hun vært avdelingsleder i flere år, men nå er vi så heldige å få dette orakelet hit til Tunet. Hege Ann er en sprudlende dame med masse energi vi håper smitter over på oss alle sammen. Hennes faglige styrke og kunnskap vil komme til god nytte i rollen som opplæringskoordinator.

Arbeidsledere

Stine Godlien

Konditor
mobil: 974 65 090
Send epost

Stine er en kunstner på kjøkkenet og er utdannet konditor. Hun trives godt med å lage kaker, men har det enda bedre da hun kan dele oppgaven med andre. Det gir henne ekstra motivasjon når hun ser at andre mestrer og trives. Det passer henne veldig godt å jobbe på Tunet hvor arbeid og fellesskap går hånd i hånd.

Line Merethe Hansen

Arbeidsleder og kokk
mobil: 905 20 445
Send epost

Line har fagbrev som kokk og bygget lang og god erfaring før hun nå har landet hos oss. Hennes fargerike vesen er en berikelse for oss, og den gode maten hun lager er en berikelse for kundene. Line brenner for matlaging, håndball og familien.

Maiken Kühn Nordmoen

Arbeidsleder og kokk
mobil: 905 20 445
Send epost

Maiken har akkurat gjennomført fagprøven som kokk og bestod med glans. Hun er vår unge uslepne diamant som vi tror og håper vil utvikle seg til et flott smykke her hos oss. Maiken har en stå-på-vilje som få, og når hun setter seg mål vil hun lykkes. Hennes positivitet og glade væremåte vil alle vår kunder og ansatte nyte godt av.

Kjersti Mellembakken Nordhagen

Kjøkkensjef
mobil: 991 19 393
Send epost

Kjersti har til tross for ung alder masse erfaring som kokk og leder. Hun er sulten på mer kompetanse og viser det tydelig gjennom nysgjerrighet og lærelyst. Tidligere har hun vært kjøkkensjef for Favn, Hotel Central og Scandic Elgstua.

Hans-Petter Småriseth

Arbeidsleder
mobil: 410 72 812
Send epost

Hans-Petter er ansatt som arbeidsleder på vår produksjon- og makuleringsavdeling. Han har alltid jobbet med utvikling av mennesker, og skaper gode relasjoner til de aller fleste han møter. Hans-Petter er positiv, imøtekommende og serviceinnstilt og trolig et meget godt eksempel på hvordan en jovial fyr er.

David Berg

Arbeidsleder
mobil: 474 80 737
Send epost

David er utdannet med fagbrev i glassfaget og er medarbeider i vårt rammeverksted. Han har flere års erfaring innen innramming og glassarbeider. David er spesielt dyktig i bruk av ulike teknikker ved innramming og har utfyllende kompetanse til øvrige ansatte på rammeverkstedet.

Marius Solberg Dæhli

Arbeidsleder
mobil:474 08 737
Send epost

Marius er vår arbeidsleder på rammeverkstedet. Han har en bakgrunn fra bl.a Studio Westjordet, og har gått studier innen digital medieproduksjon. Marius er serviceinnstilt og imøtekommende, som alle våre kunder kan komme innom og oppleve.

Karriereveiledere

Birgitte Wergeland Hellandsjø

Karriereveileder
mobil: 468 32 833
Send epost

Birgitte er utdannet ergoterapeut og har stor interesse for arbeidsinkludering, tilrettelegging og samspillet mellom aktivitet og helse. Hun bistår arbeidssøkere i veien mot sine mål, og gjennomfører funksjonsvurderinger for å kartlegge fysisk helse. Veiledning med sikte på personlig, faglig og helsemessig utvikling, er noe hun virkelig brenner for.

Lill Osvold Hurlen

Karriereveileder
mobil: 950 63 661
Send epost

Lill Osvold Hurlen har sosialfaglig utdanning, med tverrfaglig videreutdanning innen psykososialt arbeid. Hun har fokus på å “se hele mennesket”, og hun har lang erfaring med å jobbe med mennesker i utfordrende livssituasjoner.

Torger Engeland

Karriereveileder
mobil: 414 75 613
Send epost

Torger er utdannet innen karriereveiledning og har årelang erfaring i arbeidet. Han har spisskompetanse på NAVs regelverk og svært dyktig i samhandling med det private næringsliv. Torger er utforskende i sitt arbeid og søker alltid gode løsninger for våre arbeidssøkere.

Marthe Lindmo

Karriereveileder
mobil: 979 86 811
Send epost

Marthe er utdannet innen sosialt arbeid, og er sosionom. Har mange års erfaring som selger, og har vært miljøterapeut de siste årene. Marthe har stor tro på empowerment, og at man sammen skal få til det beste for deltakerne på sin veg mot ordinært arbeid. Hun er en trygg person, som lytter til dine mål og vil være løsningsorientert for å øke din livskvalitet gjennom arbeid.

Marit Sandli

Karriereveilder
mobil: 996 45 686
Send epost

Marit er utdannet barnehagelærer og har lang erfaring som pedagogisk leder i barnehage. Her opplevde hun viktigheten av å skape gode rammer for å lykkes med utvikling og læring. Hun er opptatt av å bygge gode relasjoner og se den enkeltes individuelle behov. Marit har et brennende engasjement på søken etter de ressurser som bor i arbeidssøkeren.

Solveig Rismyhr

Karriereveileder
mobil: 951 24 584
Send epost

Solveig er utdannet vernepleier og karriereveileder, med årelang erfaring i arbeidet som karriereveileder. Hun er svært grundig i sitt arbeid og setter alt inn på at arbeidssøkerne skal oppleve å få rett veiledning mot ordinært arbeid.

Marie Norum Hammeren

Karriereveileder
mobil: 451 04 830
Send epost

Marie er utdannet barne- og ungdomsarbeider, samt bachelor i ernæring og i pedagogikk. Hun har arbeidserfaring fra butikk- og serviceyrket, samt god erfaring med å jobbe med mennesker i ulike livssituasjoner. Hun brenner for å legge til rette for motivasjon og mestring hos andre. Marie er en engasjert og positiv person, som er opptatt å finne riktig løsning for deg.