Et vanlig hvitt rektangel uten synlig innhold eller merkbare funksjoner.

Et fellesskap inspirert av arbeidsglede

Et helt hvitt, tomt bilde uten synlig innhold eller kjennetegn, som ligner effekten av makulering.

Bli kvitt sensitiv informasjon– velg en sikker makulering for en tryggere hverdag.

Hos oss kan du levere alt av papir som privatperson, eller ha en abonnementsløsning som bedriftskunde.

Vi kommer gjerne og henter større mengder hjemme hos deg, eller hos bedriften.

FOR BEDRIFTSKUNDER

Har du noen ganger tenkt at det hadde vært godt å kvitte deg med sensitive papirer uten å bekymre deg for hvem som kan snoke i det? Vel, vi har løsningen!

Vi leier ut låsbare sikkerhetsbeholdere med en praktisk brevslisse. Bedriften din kan også sette opp en avtale for henting og tømming av papirdunken månedlig, kvartalsvis eller når det passer deg best. Vi tar vare på papirarbeidet ditt og makulerer det på en sikker og enkel måte.

Våre tjenester er ikke bare enkle; de er også trygge. Papirene dine blir makulert på flekken, og hvis de må lagres over natten, blir de forsvarlig innelåst i våre alarmbeskyttede lokaler. Vi holder oss til strenge kvalitetsrutiner, og våre ansatte er godkjente for å håndtere sensitiv informasjon.

Prisene våre tilpasses dine behov. Ta kontakt så blir vi enige.

Visste du forresten at oppbevaringsplikten for regnskap er 5 år? Vi er her for å hjelpe deg med å rydde opp i arkivet ditt om du ønsker det.

FOR PRIVATKUNDER

Rask og rimelig papirmakulering 

Har du papirer som bare er i veien hjemme? Vi tilbyr en smidig løsning for deg!

Papir og dokumenter til makulering kan enkelt leveres direkte til oss, eller vi kan hente det hos deg. Vi gjør det enkelt for deg å kvitte deg med gamle dokumenter på en trygg måte.

Du betaler bare ca 10 kr pr kilo. Og det beste av alt? Minsteprisen er bare kr 30,-. Det har aldri vært enklere eller billigere å bli kvitt sensitive dokumenter.

Rydd opp i dag og opplev friheten ved å ha en papirløs hverdag!

KONTAKT TUNET MAKULERING

Arbeidsleder Tunet Makulering

Hans-Petter Småriseth

Hans-Petter er ansatt som arbeidsleder på vår produksjons- og makuleringsavdeling. Han har alltid jobbet med utvikling av mennesker, og skaper gode relasjoner til de aller fleste han møter. Hans-Petter er positiv, imøtekommende og serviceinnstilt og trolig et meget godt eksempel på hvordan en jovial fyr er. Det er en glede å jobbe med Hans-Petter. 

En mann iført en mørkeblå skjorte med logoen "TUNET" står foran en fargerik utstilling av assorterte rammehjørner. Han smiler og vender mot kameraet, og gir fra seg en følelse av ekspertise som om han skulle diskutere makulering.