Årets samarbeidspartner(e) 2020

Del dette innlegget

Tunet Elverum er avhengig av gode samarbeidspartnere og tett kontakt med arbeidsmarkedet for at våre arbeidssøkere skal lykkes på best mulig måte. Derfor deler vi ut en pris hvert år til en av våre samarbeidspartnere som har utmerket seg.

For 2020 klarte vi rett og slett ikke å velge, og valgte to bedrifter til utmerkelsen Årets samarbeidspartner. Ved å utnevne bedrifter til årets samarbeidspartner ønsker vi å synliggjøre vår takknemlighet, og gi litt ekstra tilbake. Vi markerer dette med utdeling av et diplom hvor begrunnelsen er påskrevet, og bedriften får også et gavekort til bruk på Tunet Elverum.

Følgende kriterier er retningsgivende for at vi skal gi denne utmerkelsen: 

  • Mulighet for lønnet arbeid i bedriften
  • Mulighet for arbeidspraksis i bedriften
  • Tålmodighet, raushet og positivitet
  • God opplæring og oppfølging av arbeidssøkeren
  • Villigheten til å gi mennesker muligheten til å lykkes
  • Synlig samfunnsengasjement.
De to vinnerne

Bedriftene ble i år Ydalir barnehage og maskinentreprenør Sondre Løvenskiold Kveseth.

Øverst: Leder ved Ydalir barnehage Rita Ragnhildsløkken (t.v) mottok diplomet fra vår karriereveileder Erica Pop.

Nederst: Tidligere AFT-deltaker Espen Stenseth (t.v) og entreprenør Sondre Løvenskiold Kveseth er begge glade for utmerkelsen.

Samarbeidet med disse to bedriftene har vært en fornøyelse, og skapt framtidstro og arbeidsglede for mennesker vi har fulgt på veien inn i arbeidslivet. Utdeling av prisen til de to bedriftene ble gjennomført på en mer beskjeden måte enn vi egentlig ønsker oss, av hensyn til smittevernrestriksjonene.

Ved Ydalir barnehage kunne vi gi leder Rita Ragnhildsløkken den hyggelige oppmerksomheten. Barnehagen har gitt tilbud om arbeidspraksis som har kvalifisert til lønnet arbeid. Barnehagen gir god oppfølging og opplæring iht. lærefaget Barn- og ungdomsarbeid, med mål om å kvalifisere arbeidstaker til fagprøve som praksiskandidat.

Arbeidsgiver Sondre Løvenskiold Kveseth mottok sin oppmerksomhet sammen med Espen som tidligere var deltaker ved AFT-tiltaket.
Espen fikk 100% hos stilling hos Sondre i april 2020 etter å ha gjennomført maskinførerkurs. Nå gjennomfører han skolering til førerkort klasse C (lastebillappen), noe som vil gjøre at han kan gjennomføre flere oppdrag hos Sondre.

 

Del dette innlegget

Del på Facebook
Del på Linkedin
Send på e-post

Flere artikler om tunet