Jubler for Equass-godkjenning!

Del dette innlegget

Det var bare fornøyde fjes å se på Tunet da de endelig fikk Equass-godkjenning. – Et skikkelig kvalitetsstempel, sier Hege Eek. Det er hele gjengen enige om!

Det har vært noen spennende med ventetid for de ansatte på Tunet. – Selv om vi var nesten sikre på at vi ville bli godkjent, smiler daglig leder Kersti, – så er det aller best å ha det opplest, vedtatt og dokumentert.

Fikk mye ros
Da representanten for Equass dro for noen uker siden, etterlot han seg mange gode tilbakemeldinger, litt konstruktiv kritikk og noen forbedringsforslag.

Les saken om Equass-besøket

– Vi var veldig fornøyd med det brede spekteret av tilbakemeldinger, men fikk nok noen aha-opplevelser, smiler Hege. – Å være flinke til å skryte av det vi driver på med til daglig er ikke noe vi har lagt stor vekt på, for eksempel. – Vi jobber jo jevnt og trutt med vår visjon og våre mål hver dag, og tenker at det kanskje er nok, smiler hun. Nå blir det andre boller:

– Vi har allerede begynt å skryte litt forsiktig, rett og slett ved å skrive mer om kompetansen til de som jobber her, på nettsidene våre, forteller hun. – Det er en fin begynnelse! Og fint for oss også, fordi vi blir mer oppmerksomme på hva vi faktisk sitter på av kompetanse.

Jubler for Equass-godkjenning: Fra venstre Solveig, Evelyn, Kersti, Hanne og Erica. Foran: Hege
Jubler for Equass-godkjenning: Fra venstre Solveig, Evelyn, Kersti, Hanne og Erica. Foran: Hege

Ønsker å dele kompetanse
Kanskje skal de også begynne å dele litt mer av det de kan:

– Vi går med noen planer, smiler Hege. – Men det er viktig med en sunn og god balansegang. Klart vi vil dele vår kompetanse og skape aktivitet rundt det vi jobber med. Men vårt fokus vil alltid først og fremst være rettet mot de som er her i tiltak, påpeker hun. – Likevel kan det hende vi snart skal invitere til et frokostmøte med faglig inspirasjon, for eksempel. En god frokost med litt faglig påfyll slår kanskje an? Følg med, så får du se!

Les mer om kvalitetssikringssystemet her

Del dette innlegget

Del på Facebook
Del på Linkedin
Send på e-post

Flere artikler om tunet

Tunet kafe

Tunet kafè – midt i Leiret

Som en arbeids- og inkluderingsbedrift er vårt formål å skape gode og kvalifiserende arbeidsoppgaver for våre tilrettelagte ansatte. Vi vektlegger trygget og arbeidsglede, og kafè’en

Les mer
Ledig stilling

Karriereveileder søkes

Ønsker du en meningsfull og utfordrende jobb?
Tunet Arbeid og Karriere søker en karriereveileder i fast stilling som vil bidra til å skape motivasjon og

Les mer