Tunet logo liggende hvit

Et fellesskap inspirert av arbeidsglede

Kiwi Rena – Årets samarbeidspartner 2019

Picture of Av Geir Graff

Av Geir Graff

Del artikkel:

Facebook
LinkedIn

Vi på Tunet arbeider hver dag for at personer med hull i CV´n skal få innpass i arbeidslivet. I den forbindelse har vi kontakt med mange bedrifter som stiller arbeids- og praksisplasser til rådighet.

Kiwi Rena ble kåret til «Årets samarbeidspartner 2019». Gratulerer fra oss alle på Tunet!

Som en hyggelig tradisjon kårer vi hvert år «Årets samarbeidspartner», og for 2019 falt valget på Kiwi Rena. Silje Bolstad er daglig leder for butikken, og har hatt ansvaret i seks år. Kiwi Rena har 13 ansatte, og daglig leder er opptatt av å ha et inkluderende arbeidsmiljø.

Det er viktig for daglig leder at de som jobber i hennes butikk skal oppleve å bli ivaretatt. Enten det er som ordinært ansatt, eller i arbeidspraksis. For Silje er det viktig at hver enkelt person opplever utvikling og at alle mennesker skal ha lik mulighet. Dette er en innstilling som vi på Tunet applauderer.

– Jeg har hatt samarbeid med andre attføringsbedrifter tidligere, men har aldri opplevd et så godt og tett samarbeid som vi har med Tunet, sier Silje. Det beste er at dere følger tett opp. Og det gjelder både arbeidsgiver og arbeidssøker. Samarbeidet er ryddig, og veilederen er alltid tilgjengelig.

På Kiwi Rena har de opplevd at samarbeidet med Tunet har ført til fast ansettelse for en person. Butikksjefen på Rena syns det er viktig å ta sjanser på mennesker som av ulike grunner står utenfor arbeidslivet, og gi dem en mulighet.

– Det går som regel bra, sier Silje, men påpeker at det er helt avhengig av at det er kontinuitet i samarbeidet med veileder fra Tunet.

Etter vår erfaring opplever vi de beste resultatene der hvor vi har engasjerte bedriftsledere av Silje Bolstads støpning. Nettopp derfor tildelte vi Kiwi Rena tittelen Årets samarbeidspartner 2019. Vi håper på et videre godt samarbeid, og at vi kan få til gode ting sammen også i 2020.

KONTAKT TUNET

Les flere nyheter

En gruppe mennesker fra Tunet Elverum står bak en glassmonter fylt med ulike matvarer, smiler og rekker opp hendene i en feiringsgest. De har på seg matchende blå uniformer.

TUNET KAFÈ – MIDT I LEIRET

Som en arbeids- og inkluderingsbedrift er vårt formål å skape gode og kvalifiserende arbeidsoppgaver for våre tilrettelagte ansatte. Vi vektlegger trygghet og arbeidsglede, og kafèen

Les mer