Kjøkkenkunstner Stine Godlien er tilbake

Del dette innlegget

Hun er kjent for Elverums beste Napoleonskaker og som en kunstner på kjøkkenet. Nå er konditor og arbeidsleder Stine Godlien endelig tilbake på Tunet etter en lang og god mammapermisjon.

 -Jeg trivdes veldig godt i mammapermisjon, men det er fint å være tilbake på jobben også. Vi har det jo så gøy her på kjøkkenet, og arbeidsmiljøet er kjempegodt. Det er også moro å møte alle de fornøyde kundene igjen. Mange faste kommer hit til kafeen hver eneste dag så man kjenner de jo litt, sier den nybakte mammaen Stine Godlien.

Berømt Napoleonskake

Stine Godlien har laget godsaker på kjøkkenet til Tunet siden mai 2019, og kakene hennes er blant de mest populære delikatessene i kafeen i Gamle Trysilvei.

-Særlig Napoleonskaka, den er jeg stolt av. Den er min egen oppskrift, som er basert på det jeg selv liker og hvordan jeg vil ha det, og utviklet sammen med min egen kravstore familie. Jeg har hørt at folk har reist ganske langt for å komme hit til kafeen og smake på denne kaka, sier en stolt og fornøyd konditor.

Det er likevel marsipankake det selges aller mest av på Tunet. Det synes ikke Stine Godlien er det minste rart.

-Denne kaka kan pyntes og dekoreres i det uendelige. Vi kan gjøre så mye flott med en marsipankake at den kan brukes til alt.

Mange bestillinger

Kjøkkenet til Tunet er en svært populær arbeidsplass, selv om det kan være temmelig hektisk til tider. Det er nemlig stadig flere som bestiller kakene til konditor Godlien til spesielle anledninger, og selv om hun aller helst vil ha bestillinger i god tid, strekker hun seg så langt hun kan for å levere hastebestillinger også.

-Vi har faktisk opplevd at folk har glemt å bestille bryllupskaken, og da er vi jo nødt til å stå på litt ekstra, ler Stine Godlien.

– Vi har minst en bestilling hver dag fra bedrifter og privatkunder, i tillegg til hovedfokuset vårt som er å fylle opp disken i kafeen med kaker til enhver tid. Før helgene og de store sesongene er det enda større pågang. Halloween har begynt å bli stort i Norge også, men ellers er det spesielt jul, påske og konfirmasjonstiden om våren og høsten at det blir ekstra mye. Fødselsdager og bryllup sprer seg heldigvis mer utover året, smiler konditoren, som synes det er vanskelig å velge sin egen favorittkake.

-Det må bli sitronterte. Kanskje aller mest fordi den minner så mye om sommer.

Del dette innlegget

Del på Facebook
Del på Linkedin
Send på e-post

Flere artikler om tunet

Informasjon

Vi har laget musikkvideo

En fantastisk tekst (og musikk) av Arne Meldal, og herlig video laget av Trad film. Vi er skikkelig stolte av arbeidsplassen vår, og håper alle

Les mer