Tunet logo liggende hvit

Et fellesskap inspirert av arbeidsglede

Ny nestleder i Tunet Elverum

Picture of Av Geir Graff

Av Geir Graff

Del artikkel:

Facebook
LinkedIn

Geir Graff (46) er fra nyttår ansatt som nestleder hos oss. Bakgrunnen er at hans forgjenger går av med pensjon om kort tid, og vi ønsker en smidig overgang.

Fra Oslo til Osen

Vår nye nestleder er opprinnelig fra Oslo, men har funnet seg til rette på et småbruk i Søre Osen sammen med sin familie. Og der trives han godt.

– Det føles som et privilegium å kunne bo der jeg bor. Det er deilig å kunne gå ut for å lufte hunden en kald vinterkveld. Å kunne se stjernene skinne, føle roen, uten å ha tusenvis av mennesker rundt seg, sier han.

Mennesket i fokus
Geir Graff (46) er fra nyttår ansatt som nestleder i Tunet Elverum

Geir motiveres i stor grad av det å arbeide med mennesker. Han har bakgrunn fra det militære, og han har i mange år jobbet med idrett. I særdeleshet håndball, hvor han har erfaring både fra administrativt arbeid og som trener. Geir har også bakgrunn som karriereveileder hos firmaet Sonans.

– Jeg tror at min samlede erfaring fra forskjellige deler av norsk arbeids- og samfunnsliv kan være en styrke i den jobben jeg nå skal ta fatt på hos Tunet, fremholder han.

Den nye nestlederen har en overbevisning om at det er plass for alle i vårt samfunn, og i så måte mener han at Tunet Elverum har et viktig samfunnsoppdrag. Enten det handler om å tilby arbeidsplasser for personer med spesielle behov, eller om det handler om å hjelpe langtidssykemeldte personer tilbake i arbeid eller videre utdanning.

– Det er i utgangspunktet aldri noe «feil» med mennesker. Utfordringen er å finne rett plass for den enkelte. Som en tidligere trener i Rosenborg sa, så handler det om å gjøre hverandre gode! Gjennom samhandling, det å dele, og det å bistå hverandre i situasjoner hvor det kreves.

Bygge gode relasjoner

Geir skal i løpet av de kommende ukene sette seg inn i Tunets forskjellige driftsområder. Her vil han få god bistand fra vår avtroppende nestleder.

– Jeg tror aldri jeg har gledet meg så mye til å ta fatt på en jobb. Nå i starten handler det mye om å bygge gode relasjoner til de jeg skal samarbeide med. Vi skal bli kjent, og finne en felles plattform vi kan jobbe videre ut i fra.

Hos Tunet er vi opptatt av at alle skal bli sett, og bli tatt på alvor. Dette er noe den påtroppende nestlederen også har merket seg.

– Mitt inntrykk av Tunet er at det gis et raust handlingsrom for de ansatte. Det er gode rutiner og et flott teamarbeid på alle nivåer. Likevel håper jeg at jeg kan bidra til forbedringer, og gjøre bedriftens maskineri enda mer velsmurt. Jeg motiveres av å være med på å skape noe nytt, det appellerer til den kreative gnisten i meg, avslutter den nye nestlederen.

Vi på Tunet ønsker Geir velkommen med på laget!

KONTAKT TUNET

Les flere nyheter

En gruppe mennesker fra Tunet Elverum står bak en glassmonter fylt med ulike matvarer, smiler og rekker opp hendene i en feiringsgest. De har på seg matchende blå uniformer.

TUNET KAFÈ – MIDT I LEIRET

Som en arbeids- og inkluderingsbedrift er vårt formål å skape gode og kvalifiserende arbeidsoppgaver for våre tilrettelagte ansatte. Vi vektlegger trygghet og arbeidsglede, og kafèen

Les mer