Stine og Marit – nye ansiker på Tunet

Del dette innlegget

Stine Godlien (t.v) og Marit Sandli

«Rett person på rett plass» er et mantra for Tunet. Den siste tiden har vi ansatt Stine Godlien og Marit Sandli  – og vi mener definitivt at de nå har kommet på «rett plass» hos oss.

Vil utvide med konditorvarer

Stine er utdannet konditor, og skal naturligvis jobbe på kjøkkenet. Hun begynte hos oss allerede i mai, og tiden frem til nå har blant annet gått med til å planlegge nye konsepter.

– Ja, vi har en helt klar plan om å utvide bakemenyen med flere konditorvarer, bekrefter Stine. Om ikke så lenge skal vi gjennomføre en liten markedsundersøkelse lokalt her i Elverum, for å avdekke hva befolkningen ønsker seg av søte godsaker. Denne undersøkelsen vi foregå på webside og på facebook. Følg med i tiden fremover, så kan du komme med innspill.

Den nyansatte konditoren har de siste årene gått i lære og tatt utdannelsen sin i Oslo, men syns det er godt å være tilbake på hjemlige trakter.

– Da jeg valgte å gå for konditorfaget var det egentlig en nødvendighet å flytte på seg. Det kryr ikke akkurat av læreplasser for konditorer i Elverum, forklarer hun humoristisk. Men nå har jeg fullført fagutdanningen og samlet samlet erfaring og kunnskap. Jeg gleder meg til være med på å bygge og styrke Tunet kafes omdømme.

Et annet poeng ved at det er ansatt en konditor i kafeen, er at Tunet nå kan tilby et nytt fagfelt innen arbeidspraksis for Tunets brukere.

Arbeidsforberedende trening (AFT) er et tilbud om arbeidsrettet opplæring og utprøving av arbeidsevne for personer med nedsatt arbeidsevne og sammensatte bistandsbehov. Målet er at disse personene skal ut i ordinært arbeid når den NAV-støttede AFT-perioden er over.
Ny karriereveileder AFT

Marit ble ansatt som karriereveileder innen AFT (arbeidsforberedende trening) den 1. september, og har i skrivende stund drygt to uker «fartstid» i ny jobb.

– Jeg er opprinnelig utdannet barnehagelærer, og har de siste 16 årene jobbet som pedagogisk leder i en naturbarnehage. I naturbarnehagen er vi utendørs stort sett hele tiden, så det vil bli veldig uvant for meg å jobbe innendørs, flirer hun.

Hun mener at hennes erfaring fra tidligere jobb vil komme godt med i det arbeidet hun nå skal gjøre for Tunet. Marit forteller at hun alltid har vært opptatt av å se enkeltmennesket, bygge gode relasjoner, veilede og øke kompetanse. Da i forhold til barn, foreldre og kollegaer.

Den nyansatte karriereveilederen understreker at Tunet fra før har et meget kompetent og sterkt lag for å løse oppgavene – men tror likevel det er sunt for organisasjonen at det kommer inn nye folk med annen bakgrunn og erfaring. Hun syns også det er spennende å komme inn på Tunet i en fase hvor det er ansatt ny daglig leder.

– Nye tanker og nye impulser – det gir mange muligheter for en god dynamikk i utviklingen av Tunets tjenester videre, avslutter hun.

Del dette innlegget

Del på Facebook
Del på Linkedin
Send på e-post

Flere artikler om tunet