Tunet logo liggende hvit

Et fellesskap inspirert av arbeidsglede

Stolt partner av Elverum Håndball

Picture of Av Geir Graff

Av Geir Graff

Del artikkel:

Facebook
LinkedIn
Det handler om å skape bevissthet, bygge kunnskap og fjerne stigma rundt mennesker i sårbare situasjoner i samfunnet.

Gjennom vårt partnerskap med Elverum Håndball får vi muligheten til å vise frem den fantastiske jobben våre ansatte gjør hver eneste dag. Vi får vist at alle mennesker besitter gode ressurser og at alle har et potensiale, men for å utnytte potensialet må det noen ganger tilrettelegges. 

 

Ressurser som skaper verdi

 

På Tunet ser vi viktigheten av å utnytte alle ressursene vi har tilgjengelig for å skape verdi – både kommersielt og menneskelig. Vårt samarbeid med Elverum Håndball bidrar til nettopp dette. Det skaper synlighet og kjennskap til vår virksomhet, men aller viktigst – det fremmer likeverd og inkludering.

To menn jobber med å kutte og plassere en vinylgrafikk i verkstedet sitt. En mann i svart skjorte og grønn lue bruker kniv, mens den andre i mørkeblå skjorte observerer. Ettersom de omhyggelig fullfører prosjektet sitt, er det tydelig at de er Stolt-partner av Elverum Håndball.

Arbeidsdager som snur roller

 

En av de mest verdifulle aktivitetene i vårt partnerskap er når spillerne fra Elverum Håndball kommer på besøk for å jobbe side om side med våre ansatte. På disse dagene snus rollene på hodet. Plutselig er det våre tilrettelagte ansatte som er fagpersonene og lærerne, mens de profesjonelle håndballspillerne blir elevene.

Dette er en unik mulighet for gjensidig læring og forståelse. Våre ansatte får vist frem sine ferdigheter og kunnskaper, mens spillerne får et innblikk i hverdagen til mennesker med forskjellige utfordringer. Slike opplevelser bidrar til å bryte ned barrierer og fremme respekt og likeverd.

En partner for inkludering

 

Elverum Håndball er ikke bare en partner for oss på Tunet – de er en partner for inkludering og mangfold i samfunnet. Gjennom vårt samarbeid skaper vi bevissthet rundt viktigheten av å se mennesket. Vi viser at alle har noe å bidra med, uavhengig av forutsetninger.

Vi er takknemlige for å ha Elverum Håndball som en stolt partner i denne kampen. Sammen jobber vi for et samfunn preget av likeverd, respekt og muligheter for alle.

En gruppe på syv personer, som står i et rom med diverse utstyr, poserer stolt for et bilde. En person holder et innrammet bilde og en annen holder en stor blåkopi. En mobilitetsrullator er i forgrunnen, som viser frem foreningen deres som "Stolt partner av Elverum Håndball.

KONTAKT TUNET

Les flere nyheter

En gruppe mennesker fra Tunet Elverum står bak en glassmonter fylt med ulike matvarer, smiler og rekker opp hendene i en feiringsgest. De har på seg matchende blå uniformer.

TUNET KAFÈ – MIDT I LEIRET

Som en arbeids- og inkluderingsbedrift er vårt formål å skape gode og kvalifiserende arbeidsoppgaver for våre tilrettelagte ansatte. Vi vektlegger trygghet og arbeidsglede, og kafèen

Les mer