Tunet logo liggende hvit

Et fellesskap inspirert av arbeidsglede

Emilie har fått karriereveiledning

Picture of Av Geir Graff

Av Geir Graff

Del artikkel:

Facebook
LinkedIn
Emilie Krogstad fikk nylig karriereveiledning av Marthe Lindmo, som er veileder hos Tunet. Ved hjelp av InFlow24 som kartleggingsverktøy og Karriereverktøy for å finne passende yrker, har veien mot drømmejobben blitt tydeligere for Emilie.

Emilie var svært fornøyd med veiledningen hun fikk av Marthe. Hun sier den har hjulpet henne å forstå hvilke karrieremuligheter som finnes for henne, og at hun nå har en plan for hvordan hun skal komme dit hun ønsker. Det er en jungel av muligheter og dermed vanskelig å finne frem noen ganger.

«Jeg vet jo mye om hva jeg liker, men Marthe har vist meg at det er store forskjeller innenfor mine interesser også. I dag er jeg aktiv Padel-spiller og går idrettsskole for å utvikle meg i denne idretten, så det er klart jeg har en interesse for aktivitet. Allikevel er det skikkelig vanskelig å forstå hva som finnes av jobber som kan passe til denne interessen. Det er jo så store forskjeller på om jobben er praktisk, teoretisk, utøvende, undervisende og masse mer. Jeg er veldig glad Marthe kunne hjelpe meg her. Nå virker retningen mye tydeligere» – sier Emilie entusiastisk.

 

Skikkelig vanskelig å forstå hvor mange yrker og jobber som passer min interesse

 

Marthe er enig med Emilie forteller og sier videre at det har vært en glede å hjelpe Emilie.
«Når vi startet veiledningen for to dager siden var Emilie litt frustrert over å ikke vite hva hun ønsket å utdanne seg til. Nå er situasjonen en annen, og det er så gøy å hjelpe andre til utvikling. Det er nettopp det jeg elsker med jobben min.»

Karriereveiledning er viktig for alle som ønsker å finne eller utvikle sin karriere. Det kan være vanskelig å navigere i arbeidsmarkedet, spesielt når det er uklart hva du ønsker å gjøre. Veiledere som Marthe kan hjelpe til med å identifisere hva som er dine styrker og svakheter, og derav finne yrker som passer til din personlighet og interesser.

To kvinner sitter ved et bord med en bærbar datamaskin, og diskuterer dokumenter med fargerike diagrammer og diagrammer. Emilie har fått karriereveiledning, som ser ut til å være retningsgivende for deres produktive samtale.
Emilie Krogstad (t.h) får karriereveiledning av Marthe Lindmo, veileder hos Tunet.

Tunet er et av mange steder hvor man kan få hjelp til å finne sin vei i arbeidslivet. Ved hjelp av verktøy som InFlow24 og Karriereverktøy, blir det en grundig kartlegging av personlighet og evner, og dermed finne yrker som passer. Emilie er et eksempel på hvor vellykket karriereveiledning kan være, og vi oppfordrer alle som ønsker å utvikle sin karriere til å søke hjelp.

 

Det er så gøy å hjelpe andre til utvikling. Det er nettopp det jeg elsker med jobben min

Hva er InFlow 24?

InFlow 24 er et kartleggingsverktøy som brukes i karriereveiledning. Det hjelper med å identifisere en persons personlighetstrekk, styrker og svakheter, og gir en dypere forståelse av hva som driver en person og hva som kan være en god match for en karrierevei.

Verktøyet brukes av karriereveiledere for å gi mer nøyaktige og tilpassede råd om hva slags yrker som kan passe best. InFlow 24 bruker forskjellige teknikker for å evaluere en persons personlighet og tilbøyeligheter, inkludert spørreskjemaer og interaktive øvelser. Med denne informasjonen kan en person lettere ta informerte karrierevalg og øke sjansene for å lykkes i sitt arbeidsliv.

 

Hva er Karriereverktøy?

Karriereverktøy er en online plattform som hjelper mennesker med å identifisere og utforske mulige karriereveier som passer til deres ferdigheter og interesser. Plattformen tilbyr en rekke forskjellige tester, spørreskjemaer og oppgaver som er designet for å kartlegge en persons ferdigheter og personlige preferanser. Ved å analysere resultatene av disse testene, gir Karriereverktøy en liste over yrker som passer til en persons personlighet og interesser.

Plattformen gir også informasjon om utdannelse, arbeidsmarked og karriereveier i de forskjellige yrkene. Karriereverktøy er et viktig verktøy for karriereveiledere, så vel som enkeltpersoner som ønsker å ta kontroll over sin egen karrierevei og finne en jobb som passer til deres ferdigheter og interesser.

KONTAKT TUNET

Les flere nyheter

En gruppe mennesker fra Tunet Elverum står bak en glassmonter fylt med ulike matvarer, smiler og rekker opp hendene i en feiringsgest. De har på seg matchende blå uniformer.

TUNET KAFÈ – MIDT I LEIRET

Som en arbeids- og inkluderingsbedrift er vårt formål å skape gode og kvalifiserende arbeidsoppgaver for våre tilrettelagte ansatte. Vi vektlegger trygghet og arbeidsglede, og kafèen

Les mer